جشنواره املت و چای آتیشی(چای سنتی کندک) با حضور پرشور خانواده های بجنوردی در فرهنگسرای شهروند برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ این جشنواره فرصتی برای گردهمایی و ایجاد فضای صمیمی در جامعه است و با هدف ترویج فرهنگ دورهمیهای سنتی، فعالیتهای اجتماعی و تقویت روحیه همدلی میان خانواده ها بخصوص جوانان است.
در این جشنواره غذاهای سنتی دیگر همچون آش های مختلف،دلمه،نان های سنتی و تنقلات هم برای فروش عرضه می شد.
تعدادی از شرکت کنندگان با استفاده از آتش و کنده، اقدام به تهیه چای در ظروفی موسوم به کندک کردند.
شرکت کنندگان دیگر این جشنواره از گونه های مختلف گیاهی مانند آنخ، آویشن، زعفران، هل، دارچین، میخک، گل محمدی و زنجبیل برای طعم دادن به چای خود استفاده کرده بودند.
در پایان جشنواره با رای داوران به تعدادی از شرکت کنندگان این جشنواره که چای آنان دارای طعم، عطر و بوی برتر بود جوایزی اهدا شد.