در ادامه خبرهای امروز چند خبر کوتاه از شهرهای نیشابور،تربت جام و بخش رضویه مشهد را می خوانید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، عبدالله تیموری بخشدار رضویه در جلسه هماهنگی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در رضویه گفت: امسال بخش رضویه، به طور ویژه مراسم متنوعی با حضور دانش آموزان و دانشجویان برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین امجدی زاده امام جمعه رضویه هم در این جلسه گفت: امسال ما راهپیمایی خاص و ویژهای در رضویه و سراسر کشور برگزار خواهیم کرد، این راهپیمایی بدین علت مهم است که واقعا جوانان و کشور ما هر روز که میگذرد در مسیر رو به جلو در حرکت هست و اهمیت این پیشرفت را مردم ما با حضور در میدان و راهپیمایی به استکبار جهانی و دولتهای متخاصم خواهند فهماند.
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان رضویه، صبح یکشنبه ساعت ۹:۳۰ صبح از مقابل شهرداری شهر رضویه برگزار خواهد شد.
مسیرراهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان تربت جام از میدان شهدا تا مصلی الغدیر
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار تربت جام در جلسه ستاد بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان گفت: مسیر راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان روز ملی مبارزه بااستکبارجهانی از میدان شهدا شروع و مقابل مصلی الغدیر ختم میشود.
حسین اسدی با دعوت از امت اسلام برای حضور پرشور در این راهپیمایی افزود: مردم با حضور پرشور وگسترده در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان یکبار دیگر با آرمانهای مقدس امام خمینی (ره) شهیدان انقلاب اسلامی و رهبری معظم انقلاب تجدید عهد وپیمان و بیعت خواهند نمود.
کامل شدن بسته خدماتی برای معتادان پر آسیب شهرستان نیشابور
رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: پس از اجرای طرح موفق مرکز ثابت گذری کاهش آسیب (DIC) توسط مرکز ناجیان زندگی تحت نظارت اداره بهزیستی شهرستان نیشابور، این طرح با استفاده از یک ون سفید رنگ با آرم و نشان اداره بهزیستی به صورت شبانه خدمات ایمنی بهداشت، تغذیه گرم رایگان، پوشاک در صورت نیاز و مشاوره رفتارهای پر خطر را در پاتوقهای مصرف به معتادین عرضه میکند.
علی صدر افزود: هدف اصلی اجرای طرح کاهش آسیبهای معتادین از بیمارهای همه گیر، بیماری خاص نظیر HIV, انواع هپاتیت، توجه به شان و منزلت انسانی در مددجویان دارای اعتیاد، ترغیب و تشویق معتادین به ترک اعتیاد و در نهایت بازپیوند معتادین با خانوادهای است که از آن طرد شده اند.
اجرای موفقیت آمیزفاز اول طرح کمر بند سبز نیشابور با مشارکت مردم
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نیشابور گفت: اولین جلسه هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد حوزه محیط زیست و منابع طبیعی با مسئولین اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست و اداره آموزش و پرورش نیشابور در اداره منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار شد.
محمد مهدی نوربخش گفت: در این جلسه با بررسی اجرای موفقیت آمیز کاشت گونههای بیابانی در ۱۳۰ هکتار از فاز یک کمر بند سبز نیشابور با مشارکت مردم، دوستداران محیط زیست و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در اراضی ملی حاشیه تالاب کالشور، ادامه کاشت گونههای گیاهی بیابانی و تاغ در این مراتع و مناطقی که در معرض فرسایش خاکی و مستعد ایجاد کانون ریزگرد و گرد و غبار هستند، در غالب طرح طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال مورد بررسی و همفکری قرار گرفت.
کاهش بیش از ۱۰ درصدی زایمان سزارین در نیشابور
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با توجه به سیاستهای ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با موضوع کاهش سالانه ۵ درصد از تعداد سزارینها در مادران باردار دارای شرایط زایمان طبیعی، دانشگاه علوم پزشکی نیشابور موفق به کاهش آمار سزارین کل و نخست زا در سطح مراکز تحت پوشش این دانشگاه شد.
محمد توحیدی گفت: ما در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ شاهد کاهش ۱۲/۳۴ درصدی در آمار سزارینهای انجام شده در مدت مشابه سال گذشته در مراکز تحت پوشش دانشگاه نیشابور هستیم که گامی بزرگ در جهت سلامت مادران و نوزادان شهرستان برداشته شده است.