در سال جاری شرکت های تعاونی در خوزستان ۵۷ میلیون دلار محصول به خارج از کشور صادر کردند.
ظفری پور افزود: با وجود صنایع جذاب و بزرگی که در خوزستان وجود دارد یک استان مهاجر پدیر میباشد و با توجه به این ظرفیتها و آماری بالای بیکاری میزان تسهیلات اشتغالزایی به مانند دیگر مناطق به خوزستان داده میشود کهایم موضوع نیازمند بازنگری است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به ایمکه کل محموع تسهیلات اشتغالزایی در کشور یک هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان با تسهیلات ۴ درصد میباشد که به دستگاههای که در زمینه ایجاد اشتغال نقش دارند پرداخت میشود، عنوان کرد: از جمله این دستگاهها نهادهای حمایتی همچون بنیادهای برکت، علوی، کرامت رضوی، کمیته امداد امام خمینی و سارمانهایی از جمله صمت، جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی که صادرکننده مجوزها هستند، میباشند.
حمایت از طرحهای اشتغالزایی براساس طرح آمایش سرزمینی
ظفری پور گفت: یکی از برنامههای مهم در ایجاد اشتغال در استان خوزستان راه اندازی زنحیرههای ارزش افزوده می باشد که براساس طرح آمایش سرزمینی برنامه ریزی شده است.
وی ادامه داد: براساس این طرح محصولات خرما، شیلات و ماهیان گرمآبی و گیاهان دارویی به عنوان سه زنجیره ارزش افزوده انتخاب شدند و در اعطای تسهیلات و حمایت از طرحهای اشتغالزایی این سه محصول در اولویت قرار دارند.
صادرات ۵۷ میلیون دلاری تعاونیها در خوزستان
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به ظرفیتهای تعاونیهای استان گفت: در ۶ ماهه نخست امسال شرکتهای تعاونی استان ۵۷ میلیون دلار محصول به خارج از کشور صادر کردند.
ظفری پور عنوان کرد: هم اکنون انواع محصولات سبزی و صیفی جات که توسط تعاونیهای استان تولید میشود به کشورهای محتلف از جمله سوریه صادر میشود.
حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای ایجاد اشتغال در خوزستان
دبیر شورای اشتغال خوزستان با بیان اینکه با حضور استاندار خوزستان و اعضا شورای اشتغال به طور منظم در حال برگزاری است، گفت: ما از تمامی سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای حضور در استان و ایجاد اشتغال حمایت میکنیم.
ظفری پور ادامه داد: در یک اقدام کم نظیر تمامی فرصتهای سرمایه گذاری در شهرهای مختلف خوزستان توسط اداره کل اقتصاد و امور دارایی در یک پایگاه اطلاع رسانی معرفی شده است.
اختصاص بیش از ۲۳۳ میلیارد تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی در خوزستان
دبیر شورای اشتغال خوزستان با بیان اینکه میزان اعتبار تسهیلات به مشاعل خانگی ۲ همت است، گفت: از میزان بیش از ۲۳۳ میلیارد تومان به استان تخصیص یافته است که تاکنون ۴۴ میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است.
ظفری پور افزود: ایجاد و حمایت از مشاغل خانگی و خرد یکی از راهکارهای مناسب برای توسعه اشتغال در کشور میباشد و پس از اعطای تسهیلات حمایت و توانمند سازی متقاضیان نیز پیگیری میشود.
سفر اعضای کمیسیون جهش تولید به خوزستان
رئیس محمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگو ویژه خبری با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم استان اشتغال است، گفت: خوزستان با این ظرفیتهای بزرگ خدادادی در زمانی استانی مهاجرت پذیر بوده است و امروز به یک استان مهاجر فرست تبدیل شده است
داغری افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با قانون گذاری و نظارت کاهش موضوع بیکاری و ایجاد اشتغال را پیگیری میکنند و کمیسیون جهش تولید در نخستین سفر استانی خود در خوزستان حضور مییابند و از طرحهای نیمه تمام و بنادر جنوبی استان از جمله بندر امام خمینی، ماهشهر، شادگان و خرمشهر بازدید میکنند.
وی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه ۷۰ درصد ایحاد اشتغال باید برای افراد بومی منطقه باشد و ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای تحقق این برنامه تلاش و پیگیریهای مختلفی را انجام خواهیم داد و نیاز است شورای اشتغال در اسنان و شهرستانها به طور مرتب برگزار و موضوع اشتغال را پیگیری کند.