آران و بیدگلیها با پخت ۵ هزار قرص نان عباسعلی از زائران امام رضا (ع) پذیرایی میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مسئول کاروان چایخانه رضوی گفت: نان عباسعلی به نامِ حضرت ابوالفضل (ع) پخته میشود و مردم شهرستان، معمولا آن را به عنوان نان نذری میپزند.
محسن عبداله زاده افزود: نان عباسعلی به مدت سه روز در چایخانه حرم رضوی توزیع میشود.
در تمام ایام سال، این نان با عنوان نان شیرین یا نان شیری» پخته میشود و آرد، روغن، شکر، شیر، زعفران، زرد چوبه و زنجبیل مواد اصلی آن را تشکیل میدهد.
آیین پخت نان عباسعلی آران و بیدگل در خرداد ۱۳۹۵ در فهرست آثار معنوی و ناملموس کشور به ثبت رسیده است.