تجلیل از ۱۲ واحد برتر تولیدی لرستان
به مناسبت روز جهانی غذا از ۱۲ تولید کننده برتر مواد غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی استان تجلیل شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، ایمنی غذا را یکی از مؤلفههای مهم امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: امروزه پسماند سموم، آنتی بیوتیکها و فلزات سنگین از خطراتی هستند که از طریق غذا وارد بدن وارد میشوند و سلامت مردم را تهدید میکنند.
دکتر بهرام دلفان افزود: ایمنی و سلامت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در ارتقای بهداشت عمومی و سلامت جامعه نقش مهمی دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان نی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم دنیای کنونی تامین غذا به صورت کمی و کیفی است، گفت: بررسی و نظارت بر کیفیت، بهداشت و سلامت غذا برعهده معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.
سیروس ابراهیمی افزود: استفاده از محصولات سلامت محور نیازمند آموزش است و ضرورت دارد، سطح آموزش را در جامعه افزایش دهیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز چاقی را یکی از دلایل گرفتاری افراد جامعه به دیابت نوع دو دانست و گفت: تغذیه نامناسب، کمتحرکی، استعمال مواد دخانی سبب از مهمترین علل چاقی افراد در جامعه است.
رضا سپهوند افزود: اگر الگوی غذایی درست شود و جامعه به سمت ورزش و تحرک بیشتر سوق داده شوند و افراد از مصرف الکل و مواد دخانی پرهیز کنند میتوانیم از خیلی از بیماریهایی که در جامعه شایع شده جلوگیری کنیم.
در پایان این مراسم از ۱۲ تولید کننده برتر مواد غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی استان تجلیل شد.
هم اکنون ۲۱۶ شرکت صنایع غذایی در لرستان فعالیت میکند.