رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مشکل مسکن جامعه ایثارگری قم را به صفر میرسانیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در دیدار با علما علاوه بر تاکید بر مسئله درمان خانوادههای شهدا و جانبازان به عنوان مهمترین برنامه پیش روی این بنیاد، از تلاش برای به صفر رساندن مشکل مسکن جامعه ایثارگران قم خبر داد.
آقای اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، مسئله درمان والدین شهدا و درمان جانبازان را از مهمترین الویتهای دولت چهاردهم بیان کرد و افزود: در حال حاضر ۳۶ هزار پدر شهید و حدود ۵۷ هزار مادر شهید در کشور در قید حیاتند که اکثر آنان دچار کهولت سن و نیازمند مراقبت هستند از این رو تمهیدات خوبی در حوزه بهداشت و درمان و بهبودی آنان اندیشیده شده است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبری مبنی بر سفرهای استانی و ملاقات چهره به چهره با مردم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مسئله درمان خانواده شهدا و جانبازان را از اولویتهای مهم بنیاد شهید و ایثارگران دانست و گفت: در پرونده پایش سلامت جانبازان کار به روزرسانی کمیسیون پزشکی استان قم به پایان رسیده و برآورد میشود تا پایان اسفندماه پرونده کمیسیون پزشکی تمامی جانبازان در سراسر کشور به روز رسانی شود.
آقای اوحدی افزود: با یکهزار پزشک متعهد در سراسر کشور قرارداد برای پایش سلامت والدین شهدا و جانبازان و پیگیریهای درمان در منزل این افراد بسته شدهاست.
معاون رئیس جمهور همچنین از انعقاد قرار تفاهم نامهای با استانداری قم در جریان این سفر خبر داد و گفت: با همکاری استانداری قم در تلاشیم مشکل مسکن جامعه ایثارگران قم را به صفر برسانیم.
آقای اوحدی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی تماس ۲۴ ساعته جامعه ایثارگری با شماره ۱۶۷۱ افزود: جامعه ایثارگری برای پیگیری مشکلات حوزه درمان و سلامت در هر ساعت از شبانه روز میتوانند ضمن تماس با این شماره، پاسخ مورد نظر را دریافت نمایند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار معاون رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت وجود همدلی و همراهی بین مسئولین برای انجام وظیفه خطیر خدمت به خانواده شهدا گفت: علاوه بر اینکه باید اقداماتی انجام شود تا رضایت قلبی این افراد به دست آید باید به این نکته توجه داشت که قبل از آنکه آنها برای اعلام نیازهای خود به مسئولین مراجعه کنند شما باید با رصد نیازهای آنها، مشکلات را برطرف نمایید.
آیت الله حسینی بوشهری با مهم دانستن نیازمندیهای خانواده شهدا اعم از اشتغال و سلامت افزود: افرادی که در این حوزه خدمت میکنند باید تا بن دندان به حوزه فعالیت خود و بحث ایثار و شهادت معتقد باشند و حس ارزشمند بودن این افراد برای جامعه تبیین شود.
وی در ادامه با توجه بیش از پیش به سرمایهگذاری روی فرزندان و یادگاران شهدا گفت: باید به گونهای عمل کنیم که یادگاران شهدا در جامعه به عنوان الگویی از سبک زندگی برگرفته از شهید و شهادت حفظ و شناخته شوند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به متن وصایای شهدا، دغدغه اصلی شهدا را مسائل معنوی دانست که میتواند یک فرصت طلایی برای ترویج این فرهنگ باشد.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور هم در دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به دارا بودن اخلاص در انجام امور به ویژه خدماتی که به خانوادههای شهدا و جانبازان در کشور ارائه میشود گفت: همه ما در برابر این منظومه عظیم ایثار و شهادت مسئولیم و از طرفی عیار کار وقتی برای این افراد باشد بالاتر میرود.
آیت الله اعرافی با تاکید بر صیانت از هویت ایمانی، انقلابی و ارزشی جامعه ایثارگران کشور افزود: مهمترین کار در این حوزه، هویت سازی و معرفت بخشی است.
وی در ادامه با اشاره به تلاش برای احترام نسبت به صبوری و اجر شهدا، جانبازان و خانواده هایشان و همچنین حفظ منزلت این افراد در جامعه، بر توجه به مسائل معیشتی این افراد تاکید کرد.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور در ادامه جایگاه تحقیقات و مطالعات را در برنامه ریزیها و اقدامات اجرایی در همه حوزههای تصمیم گیری مهم دانست و گفت: تمامی ظرفیتهای حوزههای علمیه اعم از شبکههای مدارس استانی و مسیر و نقشههای تعریف شده در خدمت اهداف فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور قرار دارد.
تولیت آستان مقدس حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) هم در دیدار معاون رئیس جمهور با اشاره به آیات و روایات، استعانت از خداوند برای حل مشکلات و صبوری در برابر آنها را ضروری دانست و گفت: تبیین مسئله شهادت و نشان دادن جایگاه والای شهدا پس از شهادت، از مهمترین وظایف متولیان امر در این حوزه است.
آیت الله سید محمد سعیدی با توصیه به مسئولان بنیاد شهید برای حرکت در مسیر شهدا، امام و رهبری افزود: بدون شک شهدا از درجات عالیه در نزد خداوند متعال برخوردارند که باید این مسئله در جامعه فرهنگ سازی شود.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران هم در این دیدارها با تاکید بر توجه ویژه به شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تولید آثاری که به بازتولید مفاهیم ارزشمندی، چون شهادت و جهاد بیانجامد گفت: در حال حاضر ۷۰۰ فرزند شهید طلبه، ۱۲۰ روحانی آزاده، ۴ هزار روحانی شهید و ۱۵ طلبه شهیده در کشور وجود دارد که پشتیبانی و کمکهای مادی و معنوی حوزههای علمیه را میطلبد.