برداشت دانه روغنی کنجد از هزار و ۳۰۰ هکتار زمینهای کشاورزی خنج آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت دانه روغنی کنجد از هزار و ۳۰۰ هکتار زمینهای کشاورزی خنج آغاز و پیش بینی میشود هزار و ۳۰۰ تن محصول تولید میشود.
علی علی پور افزود: بیشترین مصرف کنجد در نانوایی، شیرینی پزی، تولید ارده و تهیه روغن کنجد است و بیش از ۲۰ فرآورده از این محصول تولید و بقیه به مناطق همجوار مرکز فارس، استانهای اصفهان و یزد صادر میشود.
شهرستان خنج در جنوب فارس و در فاصله ۲۷۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.