خبرهای گوناگون امروز به خبرهایی از شهرهای بردسکن، بجستان، فریمان و نصرآباد اختصاص دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، خیران شهرستان بردسکن در قالب طرح مودت بیش از ۱۵۰ میلیون تومان به بقعه متبرکه امامزاده سید علی النقی الله آباد کمک کردند.
حاج حسین عظیمی رئیس هیئت امنای بقعه متبرکه امامزاده سید علی النقی الله آباد گفت: با کمک خیران و نذورات مردمی تاکنون اقدامات بسیار خوبی در حوزه آبرسانی، برقرسانی، احداث زائرسرا و آشپزخانه صورت گرفته است و برای گازرسانی هم با مساعدت مدیرعامل شرکت گاز استان بیش از سه و نیم میلیارد تومان تخصیص یافته است.
وی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات امامزاده نداشتن راه مناسب و آسفالت است که با مشارکت معادن زیرسازی جاده به طول ۳ کیلومتر انجام شده است و بسیج سازندگی سپاه نیز قول تامین قیر آن را داده است.
نواختن زنگ هفته پدافند غیرعامل در بجستان
موفقیت تربیت بدنی آموزش و پرورش بردسکن
کارشناسی تربیت بدنی آموزش و پرورش بردسکن برای سومین سال متوالی رتبه برتر استان را کسب کرد.
مدیر آموزش و پرورش بردسکن گفت: کارشناسی تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش بردسکن برای سومین سال متوالی رتبه برتر استانی را از آن خود کرد.
علی اکبر چراغیان با قدردانی از زحمات و فعالیت های مرتضی حاج نیا کارشناس مسئول تربیت بدنی و سلامت این مدیریت و مجموعه دبیران ورزش این موفقعیت را به جامعه معلمان شهرستان تبریک گفت و بیان کرد: شهرستان بردسکن همواره در همه حوزه ها سرآمد و در حوزه ورزش خوش درخشیده است.
وی در بخش دیگری از مطالبش به موضوع نماز و قرآن اشاره کرد و از معلمان خواست: در کنار درس، دانش آموزان را به مباحث فرهنگی و اعتقادی ترغیب کنند.
درپایان این مراسم از ۱۳ نفر از معلمان برتر در حوزه ورزش شهرستان بردسکن تجلیل شد.
برگزاری سنت حسنه ازدواج در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شهر نصرآباد
برای اولین بار سنت حسنه ازدواج آسان در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام شهر نصرآباد با استقبال اهالی مسجد
حجت الاسلام و المسلمین واثق مسئول هیات امنا مسجد با اعلام این خبر هدف از برگزاری این مراسم در مسجد را ازدواج آسان برای جوانان عنوان کرد و افزود: سنت خواندن خطبه عقد در مسجد در زمان پیغمبر (ص) اسلام رسم بوده است ولی آن سنت حسنه به دست فراموشی سپرده شد.
او ادامه داد: کارکرد مسجد فقط برای عزاداری نیست و باید عقد جوانان در مسجد انجام شود و این سنت باید احیاء شود.
جلسه برنامه ریزی طرح جهش تولید در دیمزارهای فریمان
جلسه برنامه ریزی طرح جهش تولید در دیمزارهای شهرستان فریمان برای سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ با حضور مسئول و دبیر
مسئول طرح جهش تولید در دیمزارهای جهاد استان خراسان رضوی با تشریح و پرداختن به روش های اجرای طرح بر استفاده از کودها به صورت پایه و استفاده از زیرشکن و اجرای طرح های مقایسه ای تراکم و تاریخ کشت و روش کشت به صورت مقایسه ای در کنار کشت شاهد تاکید کرد.
دکتر عرفانی دقت در ثبت به موقع به همراه مستندات برای بازدیدها و عملیات کشت و داشت و برداشت در سامانه جهش تولید در دیمزارها را با اهمیت خواند و ارزیابی های برخی کارشناسان را بر اساس موضوعات ثبت شده در سامانه بررسی کرد.
کامران فر معاون فنی جهادکشاورزی فریمان هم گفت: این طرح در سال گذشته در شهرستان فریمان با موفقیت اجرا شد و البته با وجود واگذاری ۴ دستگاه بذرکار و پهباد در طرح جهش تولید دیم در شهرستان، نواقصی در بحث ادوات تسهیلاتی طرح و همکاری بانک ملی و رسالت وجود داشت.