محمد حسین هوشنگی گفت : پایگاه داده مکانی میتواند مبنای اطلاعات دقیق و علمی برای تصمیم گیریهای مدیریتی قرار بگیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، مدیر کل پست گیلان در حاشیه آئین عملیات اجرائی پایگاه مکانی در لنگرود گفت: علاوه بر لنگرود در شهرهای رودسر ، رضوانشهر ، املش ، ماسال ، رستم آباد ، منجیل ، رحیم آباد ، کومله و خشکبیجار پایگاه داده مکانی راه اندازی شده است.
محمد حسین هوشنگی همچنین از آغاز ثبت اطلاعات ۸۰ هزار رکورد شهر لنگرود از امروز خبر داد و افزود: با تکمیل پایگاه داده مکانی، نصب پلاک هوشمند اماکن را آغاز میکنیم.
وی در آیین رونمایی از پایگاه داده مکان محور جی. نف شهر لنگرود، با بیان اینکه عملیات اجرایی پایگاه داده مکانی و پایگاه داده نشانی به طور همزمان آغاز میشود گفت: با تکمیل این دو پایگاه ، پایگاه نشانی استاندارد لنگرود نیز به بهره برداری خواهد رسید که زیرساخت لازم و حیاتی دولت الکترونیک و شهر هوشمند است.
مدیرکل پست گیلان تحقق دولت الکترونیک را نیازمند زیرساخت الکترونیک دانست و افزود: اگر شهر و شهروند الکترونیک نداشته باشیم، نمیتوانیم دولت الکترونیک را رقم بزنیم.
مدیرکل پست گیلان با بیان اینکه پایگاه داده مکانی به مدیریت شهری امکان میدهد در هر لحظه به صورت برخط در جریان قابلیت ها، ظرفیتها و امکانات شهر باشد، گفت: پایگاه داده مکانی میتواند مبنای اطلاعات دقیق و علمی برای تصمیم گیریهای مدیریتی قرار بگیرد.
محمد حسین هوشنگی با اشاره به کاربرد پایگاه داده مکانی و نشانی استاندارد برای تامین فضای سبز و اماکن ورزشی و حمل و نقل عمومی و مدیریت ترافیک و ارائه خدمات برخط به شهروندان، گفت: اداره کل پست استان در کنار شهرداری لنگرود بوده و میتوانیم این شهر را به عنوان شهر الگویی دولت الکترونیک معرفی و شهر هوشمند را پیاده سازی کنیم.
وی با بیان اینکه پایگاه داده مکانی لنگرود در سامانه جی. نف کشور بارگذاری و بر روی نقشه به روز خواهد شد، افزود: فرصتی برای توسعه اقتصادی و گردشگری شهر لنگرود ایجاد شده که نیازمند پیگیری و ظرفیت سازی مدیریت شهری است.
مدیرکل پست گیلان نصب پلاک هوشمند اماکن را مرحله آخر طرح جی. نف دانست و گفت: بر اساس قانون همه دستگاههای خدمت رسان باید کلیدواژههای خود را با کد پستی تطبیق دهند.
وی با بیان اینکه از امروز ثبت اطلاعات ۸۰ هزار رکورد شهر لنگرود آغاز شد افزود: با توجه به توسعه شهری لنگرود، با افزایش رکوردها مواجه خواهیم بود و در چند ماه آینده یک پایگاه مدرن و به روز را در اختیار مدیریت شهری قرار میدهیم.
شهردار لنگرود نیز یکی از مهمترین اهداف شهرهای هوشمند و الکترونیک را فسادزدایی دانست و گفت: به دنبال تحقق هوشمند سازی اداری شهرداری لنگرود هستیم تا خدمات بدون نیاز به حضور مردم و فقط از طریق سامانهها و نرم افزارهای روی سیستم و تلفن همراه ارائه شود.
صادق صادق پور افزود: لنگرود ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۳۲ هزار ساختمان و ۳۸ هزار واحد مسکونی و ۱۰ هزار واحد تجاری دارد.
وی با اشاره به اینکه در پایگاه داده مکانی برای زمینهای خالی نیز رکورد داریم که ممیزی آن انجام میشود گفت: یکی از معضلات مدیریت شهری زباله و پسماند است و برای تحقق پایگاه داده مکان و شهر هوشمند به حذف کاغذ و نهایتا کاهش تولید پسماند کمک میکند که به نفع مردم و محیط زیست است.