یک واحد فناور در دانشگاه آزاد شهرضا با راهاندازی آزمایشگاه معتمد غذا و دارو توانسته با ارائه خدمات آزمایشگاهی به کاهش هزینهها کمک کند.
اعظم اعرابی، مهمترین فعالیت این شرکت رااز قابلیت ارائه خدمات آزمایشگاهی کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در استان اصفهان بهویژه واحدهای کارگاهی و صنفی صنعتی فعال در منطقه جنوب استان اصفهان و بخشی از شهرهای مجاور در استان فارس ازجمله اقلید و آباده برخوردار دانست.
وی گفت: انجام آزمونهای کنترل کیفی ازجمله آزمونهای شیمی و میکروبی محصولات غذایی از جمله انواع محصولات لبنی، انواع آرد و فراوردههای غلات، شیرینی و محصولات قنادی، شربت و آبمیوهها و شیرهها، محصولات کنسروی و به عبارتی اغلب محصولات غذایی عرضه شده در بازار بهعنوان دامنه فعالیت در اسکوپهای تأیید شده آزمایشگاههای مرجع در اولویت فعالیتهای کاری خود قرارداده است.
دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی تاکید کرد: با توجه به اینکه قبل از راهاندازی این آزمایشگاه واحدهای صنفی و صنعتی برای انجام آزمونهای محصولات خود موظف به ارسال نمونه به آزمایشگاههای واقع در شهر اصفهان و با بعد مسافت بودند، راهاندازی واحد آزمایشگاهی معتمد غذا و دارو باعث کاهش دغدغههای واحدهای تولیدی در هزینههای ارسال نمونه و تغییر ماهیت نمونه به دلیل بعد مسافت شد.
اعرابی بیان کرد: برگزاری دورههای آموزشی مهارتی در راستای ارتقای سطح کیفیت و تعالی صنایع کشور از دیگر اهداف این شرکت و واحد فناور است که با برگزاری دورههای آموزشی مهارتی بهصورت عملی و تئوری به افراد شاغل در صنایع بهویژه افراد متقاضیان ورود به بازار کار و کسب مهارت انجام آزمونهای کنترل کیفی، سطح مهارت و اطلاعات را برای بازدهی و بهرهوری بهتر از امکانات فراهم میآورد.
وی ، عارضهیابی صنایع و واحدهای غذایی و ارائه راهکار از دیگر رسالتهای این واحد فناور بیان کرد و افزود: با ارتباط با صنایع مختلف و واحدهای تولیدی محصولات کشاورزی و غذایی و ارجاع مشکلات خط تولید و یا فرمولاسیون آنها، ارائه خدمات مشاورهای به این واحدها، بهبود فرایندها و تولید محصول باکیفیت در سطح بهتری از بهداشت محقق خواهد شد.
مدیرعامل این واحد فناور عنوان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که تشکیل این شرکت و آزمایشگاه به دنبال داشته مشارکت خوب و تعامل مثبت استاد و دانشجو در هیئت مؤسس شرکت بوده که علاوه بر سهامداری، اشتغال دیگر دانش آموختگان صنایع غذایی این واحد دانشگاهی را نیز فراهم کرده و با جذب و حضور نیروی جوان و کارآمد، روحیه کارآفرینی و انگیزه در دانشجویان دیگر نیز ایجاد شده که خود مشوقی بر تشکیل چنین شرکتهای فناور با مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشگاه است.
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد نجفآباد با بیان دستاوردهای این شرکت گفت: این شرکت سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه برتر و آزمایشگاه موفق در دانشگاههای آزاد استان اصفهان شد.
اعظم اعرابی افزود: برای افزایش ارتباط بیشتر با دانشجویان و افزایش اشتغال دانش آموختگان هم با حضور در نمایشگاهها و رویدادهای متعددی همچون رویداد صدرا که مسیری برای صنعت، دانشگاه و راه اشتغال بوده؛ توانست بهعنوان شرکت پویا حضور فعال و موفقی داشته باشد.