سالانه ۶۰۱ هزار تن محصولات دام و طیور در آذربایجانغربی تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: سالانه ۶۰۱ هزار تن انواع محصولات دام و طیور در استان تولید و روانه بازارهای مصرف میشود.
خسرو شهبازی افزود: آذربایجانغربی با تولید ۵۶ هزار تن گوشت قرمز در سال زراعی گذشته و ۶.۲ درصد از کل تولیدات کشوری، رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داد.
شهبازی اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان ۱۰ کیلوگرم و نیاز روزانه هم ۳۴ تن است.
وی، با بیان اینکه این استان در زمینه تولید گوشت مرغ نیز با تولید بیش از ۱۰۸ هزار تن و ۳.۸ درصد تولید کشور رتبه هفتم کشور را دارد،گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ ۳۰ کیلوگرم و نیاز روزانه بین ۲۶۲ تا ۲۷۲ تن متفاوت است.
شهبازی افزود: این استان در زمینه تولید تخم مرغ هم با تولید ۱۳ هزار و ۴۹۰ تن یک درصد از مجموع تولید کشور را به خود اختصاص داده است.