جلسه ساماندهی مرکز استان مازندران با حضور نماینده ولی فقیه، استاندار و مسئولان ساری برگزار و درباره مشکلات و دغدغههای شهر ساری و ساماندهی پروژههای نیمهتمام بحث شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، در نشستی با حضور نماینده ولی فقیه، استاندار مازندران و مسئولان شهرستان ساری در خصوص مشکلات و دغدغههای شهر ساری و ساماندهی پروژههای نیمهتمام بحث و تبادل نظر شد.
این جلسه که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان مازندران برگزار شد، مهمترین مسائل و دغدغههای شهر ساری، شهری با ۳۲۴۸ کیلومتر مربع مساحت و طرحهای نیمهکارۀ فراوان، مطرح شد.
استاندار مازندران در این جلسه با اشاره به مشکلات شهرداری ساری، بیان کرد: شهرداری ساری مانند کارخانهای است که سرمایه در گردش ندارد. بلد بودن، اما بدون برنامه بودن، نبود درآمد پایدار و پرداختیهای میلیاردی بابت حقوق نیروهای کار، حتی با داشتن منابع نیز کار را سخت کرده است که در این خصوص باید پاسخگو باشند.
خانم عالیه زمانی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، بر لزوم بهرهگیری از تجارب مدیران موفق برای پیشبرد اهداف و ایجاد درآمد پایدار برای شهر تأکید کرد و افزود: با تعامل و وفاق و همدلی میتوان مسیر توسعه را پیدا کرد.
فتحالله پور، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران نیز در خصوص زبالهسوز ساری گفت: مشکل زبالهسوز ساری اعتباری نیست و بارها در سالهای گذشته تأمین و تخصیص اعتبار انجام شده، اما برخی با ضعف مدیریت ناتوان در تکمیل آن بودند.
در این جلسه، نوبخت، فرماندار ساری نیز به موضوعات مهمی از جمله وضعیت وقف و دغدغههای مردم، چهارخطه کردن محور ساری به کیاسر، تکمیل بیمارستان آیت الله طبرسی، آبرسانی به مناطق آسیبپذیر میاندورود، تکمیل کنارگذر شمالی، احداث کتابخانه عمومی مرکز استان، تکمیل تالار مرکزی، احداث سد زالمروزد و تکمیل پارک موزه اشاره کرد.
در پایان، آیت الله محمدی لایینی با اشاره به اینکه این جلسات باید ماهی یکبار برگزار شود، تأکید کرد که عامل اصلی شادی مردم باز کردن گرههای آنان است.
علی بابایی کارنامی نیز در این جلسه گفت: تمهیداتی اتخاذ شده که در جلسات بعدی با حضور مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شود و نتایج و مصوبات آن به اطلاع مردم رسانده شود. مجلس نیز از منظر ساز و کارهای بودجهای هرگز در این امر کوتاهی نخواهد کرد.