معاون اداره کل صمت مازندران: در اعطای مجوزها و راه اندازی فروشگاههای بزرگ باید طوری سیاست گذاری شود که شاهد تاسیس قارچ گونه فروشگاههای بزرگ در کلیه شهرها نباشیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون اداره کل صمت مازندران در همایش مسئولان و اعضای هیئت رئیسه اتاقهای اصناف مازندران که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر برگزار شد، به اصلاح قانون نظام صنفی کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون جدید نظام صنفی که مربوط به انتخابات اعضای هیئت رئیسه اتحادیههای صنفی است ضمن حذف محدودیت دو دورهای انتخاب اعضا در انتخابات، تعداد اعضای هیئت مدیره که در قانون قدیم پنج عضو و یک بازرس بوده در قانون جدید نظام صنفی به سه عضو هیئت رئیسه اتحادیه محدود شده است.
کاکویی در پاسخ به نگرانی اصناف نسبت به گسترش تاسیس فروشگاههای بزرگ زنجیرهای گفت: اگرچه بازار و اصناف نباید از بازرگانی نوین غافل باشند و با رهایی از صنوف سنتی در مسیر پیشرفت قرار بگیرند، اما بسترسازی در کشور باید به گونهای باشد که با ایجاد فروشگاههای بزرگ، صنوف و بازاریان لطمه و خسارت نبینند.
وی تاکید کرد: در اعطای مجوزها و راه اندازی فروشگاههای بزرگ باید طوری سیاست گذاری شود که شاهد تاسیس قارچ گونه فروشگاههای بزرگ در کلیه شهرها نباشیم و این مجوزها فقط مختص شهرهای بزرگ کشور باشد.
رئیس اتاق اصناف قائم شهر گفت: هماهنگی، اتحاد و همدلی و وحدت عمل بیشتر بین اتاقهای اصناف استان از اهداف برگزاری این همایش بود.
کیومرث قلی زاده، تشکیل دبیرخانه استانی اتاق اصناف و هیئت اندیشه ورز اصناف مازندران برای بهره گیری از ظرفیتهای اصناف در کمک به اقتصاد بازار را دیگر اهداف این اجلاسیه برشمرد.
مسئول بسیج اصناف استان مازندران با اشاره به نقش تاثیرگذار بازار واصناف در عرصههای مختلف انقلاب اسلامی، تقدیم ۱۱ هزار شهید اصناف در کشور و ۵۵۰ شهید اصناف از مازندران را نمونه بارزی از وفاداری و حمایتهای همه جانبه بازاریان و صنوف مختلف از انقلاب اسلامی نام برد.
سرهنگ یوسفی، حمایت از جبهه مقاومت را دیگر اقدام بازاریان و اصناف در لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی عنوان کرد که کمکهای نقدی و غیرنقدی از سوی اصناف جمع آوری و به این امر انساندوستانه و کمک به مسلمانان مظلوم غزه ولبنان اختصاص یافت.
در ادامه این همایش نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس اظهار داشت: سه میلیون واحد صنفی در کشور داریم که با احتساب میانگین دو شغل در هر واحد حداقل شش میلیون شغل در اصناف کشور داریم و با بهره مندی حداقل چهار نفر خانواده اصناف، جمعا ۲۴ میلیون نفر از طریق بازار، کسب و کار وارتزاق و به اقتصاد کشور خدمت میکنند.
عمران عباسی با اشاره به نقش تاثیر گذار اصناف در اقتصاد کشور گفت: یک پنجم تولید ناخالص ملی به حوزه اصناف اختصاص دارد که با بهره گیری صحیح از توانمندیهای بازار و اصناف میتوان امکان تحول، پویایی و شکوفایی اقتصاد رادر این بخش از جامعه فراهم کرد.
همچنین تشکیل دبیر خانه استانی اتاقهای اصناف، کمیسیونهای تخصصی همایش فصلی، هئیتهای اندیشه ورز در سطوح شهرستانی، استانی و ملی، گروههای جهادی تخصصی اصناف، تجلیل و بهره گیری از پیشکسوتان به عنوان سرمایه و گنجینه و امین اصناف در کمک به ارتقا و تعالی فعالیتها و برنامههای اصناف و بازار از تصمیمات متخذه در نخستین همایش و اجلاسیه استانی اتاقهای اصناف استان مازندران در قائم شهر بوده است.
دومین همایش مسئولان و هیئت رئیسه اتاقهای اصناف مازندران آذرماه امسال در رامسر برگزار خواهد شد.