شرکتی دانش بنیان در حوزه فناوری منابع معدنی به فناوری راه اندازی وعیب یابی کارخانجات فرآوری مواد معدنی کشور دست یافته است.
علی احمدی افزود: توسعه و دستیابی به دانش فنی در پیچیدهترین منابع معدنی در حوزه فرآوری مس، طلا، زغال سنگ، سنگ آهن، سرب و روی، نیکل، کبالت و آنتیموان نظیر فناوریهای استحصال هیدرومتالورژیکی مس از کانهها و کنسانترههای سولفیدی از نقاط قوت متخصصان این شرکت دانش بنیان در اصفهان است.
وی گفت: این شرکت دانش بنیان برای معادن، فعالیتهای مشخصی را ارائه میدهد که یکی از آنها احداث کارخانههای فرآوری با درخواست معادن است که در مرحله اول مطالعات و امکان سنجی از نظر اقتصادی و فنی صورت میگیرد، سپس طراحی کارخانه فرآوری انجام و پس از نظارت بر ساخت کارخانه و راهاندازی، این شرکت ۶ ماه تا یکسال پشتیبانی میکند تا خط تولید به اهدافی که در طراحی مدنظر بوده است، برسد.
رییس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان، عیب یاری کارخانههای فرآوری معدنی را از دیگر فعالیتهای این شرکت بیان کرد و افزود: متخصصان این شرکت برای عیب یابی و رفع مشکلات، در ابتدا بررسی و ارزیابی میکند و خطهای دارای مشکل در تولید را اصلاح میکنند و همچنین ایدههای جدیدی نیز برای بهرهوری بیشتر، ارایه و در صورت موافقت کارفرما اجرا میشود.
علی احمدی عمده فعالیت این شرکت را در حوزه معدن به صورت خاص و به درخواست معادن و کارخانههای فرآوری خصوصی و دولتی دانست و گفت: تاکنون ۵۲ طرح، در حوزه مس، سنگ آهن، طلا، ذغال سنگ و .. در سطح کشور و طرحهای خارج از کشور در زمینه کارخانههای فرآوری منابع معدنی در حوزه آسیایی محقق شده است.
وی افزود: سال گذشته اولین کارخانه مس -روی کشور با بهرهمندی از دانش فنی فرآوری بسیار پیچیده برای جنوب استان کرمان، با حضور و نظارت مهندسان این شرکت و پس از ارایه ایده، بررسیهای آزمایشگاهی، پایلوت و طراحی زمینهای و مهندسی، راه اندازی و اجرایی شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان در اصفهان گفت: در حوزه طلا نیز در حال اجرای طرحی دانش بنیان در معدن طلای موته با استفاده از منابع بسیار کمعیار همچون منابع دارای ۳ دهم گرم طلا به ازای هر تن مواد معدنی هستیم و همچنین در حال اجرای مرحله توسعه برای افزایش بیش از ۵۰ درصدی در ظرفیت این کارخانه قرار گرفته ایم.