به مناسبت ۲۵ مهر روز امنیت غذایی، از کارشناسان فنی و بهداشت محیط، گروههای ناظر بر سلامت مواد غذایی و بهداشتی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان و واحدهای تولیدی فعال در تولید محصولات غذایی تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان در این مراسم با اشاره به اینکه سالم و با کیفیت بودن مواد غذایی حق همه انسانهاست گفت: مدیریت غذا و داروی این دانشگاه در ۲ سال گذشته به لحاظ نظارت بر تولید و عرضه محصولات غذایی و بهداشتی، جزء دانشکاههای برتر بوده است.
بهروز کارخانهای با اشاره به اینکه از سال ۱۹۴۷ تحت عناوین مختلف روز جهانی غذا نامگذاری و پاس داشته شدهاست افزود : در سیر تغذیه ابعاد مختلفی مورد توجه قرار گرفته، زیرا تغذیه نقش مهمی در سلامت جسم و روح آدمی دارد.
او تصریح کرد : ابعاد مختلفی از منظر غذا میتواند مورد توجه باشد و ما باید از منظر اخلاق، حق و حقوق دیگران را رعایت کنیم که تولید سلامتمحور محصولات غذایی از جمله ابعاد بدیهی اخلاق در این حوزه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان هم از افزایش تولید محصولات کشاورزی در استان از ۴ و نیم به ۵ میلیون تن خبر داد و گفت: هدفگذاری شده تا سال هزار و ۴۱۰ این میزان به ۶ میلیون تن برسد.
رضا بهراملو افزود: حفاظت از آب و خاک، کاهش ضایعات بخش کشاورزی، افزایش کیفیت تولید و توسعه صنایع تبدیلی از برنامههای جهاد کشاورزی برای تامین امنیت غذایی در این استان است.