اورژانس ۱۱۵ این دانشگاه با کمبود ۱۰۰ دستگاه آمبولانس رو به رو است که تامین این تعداد آمبولانس حمایت خیران حوزه سلامت را میطلبد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هزینه خرید هر دستگاه آمبولانس ۱۰۰ میلیارد ریال و هزینه تعمیر هر دستگاه ۱۰ میلیارد ریال است.
دکتر محمود محمدزاده شبستری با بیان اینکه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کمبود ۱۰۰ دستگاه آمبولانس رو به رو است افزود: هم اکنون ۱۸۲ دستگاه آمبولانس در مشهد فعال است که برای خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در مشهد و استان خراسان رضوی این تعداد بایستی به ۲۸۲ دستگاه افزایش یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تامین این تعداد آمبولانس در مشهد و خراسان رضوی که سالانه پذیرای ۳۰ میلیون زائر ایرانی و غیر ایرانی بوده، نیازمند حمایت مالی و پای کار آمدن خیران حوزه سلامت است.
شبستری افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد این آمادگی را دارد که همانند سالهای قبل آمبولانسهای اهدایی از سوی بانک رفاه را که به نام این نهاد حکاکی کرده بود، با عنوان خیران سلامت نام گذاری کند.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۶ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۵ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با زیر پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.