سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینههای غذا دارو و درمان فعالیتهای آموزشی علمی پژوهشی همگام با دنیا -مقالات بین المللی-ارائه کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر نادر توکلی تصریح کرد:هماهنگی در فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس سند توسعه و برنامه عملیاتی تدوین شده در این دانشگاه از جمله وظایف این مجموعه است.
وی افزود: هزار و۱۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت دارند و بسیاری از مسئولان دانش آموخته این دانشگاه در پیشبرد اهداف این دانشگاه همیاری میکنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ادامه به موضوع فرسودگی بیمارستانها اشاره کرد و گفت: در شهر تهران تعدادی از بیمارستانها اخطار فرسودگی دارند که یکی از آنها، بیمارستان حضرت رسول بود که از شرایط بحرانی خارج شد و بیمارستان لولاگر نیز تعطیل شد و به دنبال جایگزین آن هستیم.
وی افزود: جایگزین بیمارستان فیروزآبادی مشخص شد و بیمارستان شهدای هفتم تیر نیز در حال نوسازی است. بیمارستان اکبرآبادی در مرکز شهر، فرسوده است.
توکلی ادامه داد: بیمارستان باب الحوائج نیز جایگزین بیمارستان سوختگی شهید مطهری خواهد شد که فرسوده است. توسعه بیمارستان فیروزگر نیز در دستور کار قرار دارد.
توکلی ادامه داد: یکی از مطالبات بزرگ ما، بدهی سنگین بیمهها است که خدمات ما را دچار چالش ساخته است.
وی افزود: بحث درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال، که از دولت قبل مصوب شده است، ادامه دارد؛ اما باید ببینیم چه تصمیمی برای آن اتخاذ خواهد شد
وی درباره پذیرش دانشجویان بینالمللی در این دانشگاه خاطر نشان کرد: بیشتر دانشجویان از کشورهای اطراف و عرب زبان هستند که فعالیتهای فرهنگی در کنار فعالیتهای آموزشی برای این دانشجویان در نظر گرفته میشود و خوابگاههای آنان در محل امن داخل شهر تجمیع خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سرانه دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی ایران افزایش مییابد و باید نظام ارجاع بهداشت و درمان در تهران ساماندهی شود.
توکلی ادامه داد: عدالت محوری و طرح پزشکی خانواده، از اولویتهای مشترک دانشگاهها به شمار میآید که باید برای آنها، برنامه ریزی صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه طرح پزشکی خانواده، فرصت بی بدیلی برای پیشبرد اهداف نظام سلامت کشور است تاکید کرد ..
اجرای طرح پزشکی خانواده در شهرها بدون شبکه نظام ارجاع، خیلی سخت است. بحث بعدی، ایجاد فرهنگ طرح پزشکی خانواده است که مردم باید بپذیرند.
وی همچنین به بحث جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: توسعه مراکز درمان ناباروری، در اولویت دانشگاه قرار دارد بطوریکه رصد و پایش سقط جنین میتواند به جوانی جمعیت کمک کند.