به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذاهای سالم بومی و محلی با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در مدارس بخش، جلگه رخ تربت حیدریه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، رئیس آموزش و پرورش بخش جلگه رخ گفت: این جشنواره تحت عنوان جشنواره تفکر و سبک زندگی غذاهای سالم برای آشنایی دانش آموزان با سبک زندگی ساده و غذاهای بومی و محلی برگزار شد.
حمید قلی زاده افزود: دانش آموزان برای پخت این مواد غذایی از کمترین و سادهترین مواد غذایی بهره برده اند.
وی گفت: رعایت نکات بهداشتی، داشتن طعم لذیذ و تزئینات جذاب را از شاخصترین معیارهای داوری برای گزینش انتخاب غذاهای برتر سنتی است.
در این جشنواره بیش از ۱۳۵۰ دانش آموز با کمک والدین خود غذاهایی شامل: پلو مرغ، انواع کوکو، انواع سالاد، انواع دسر، آش رشته، لخشک، قروتی، اشکنه، پیتزا خانگی، ماکارونی، کشک بادمجان، کشک زرد، توپک خرما، انواع ژله. دلمه، میرزا قاسمی، کوفته تبریزی، کیک و شیرینی محلی و کیک مرغ، انواع دسر، آش، انواع کوکو، کشک زرد، پیتزا خانگی، انواع سالاد، ماکارونی، اشکنه، کشک بادمجان، کیک مرغ، توپک خرما، انواع ژله، دلمه، میرزا قاسمی، کوفته با ۵۰ مدل غذا در این جشنواره طبخ و شرکت داشتند و دانش آموزان با فواید غذاهای سالم و مهارتها و هنر آشپزی و طرز پخت غذای سنتی ایرانی و اجتناب کردن از غذاهای ناسالم وپر چرب اشنا شدند.