رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در قالب ۱۸ دانشکده و ۲۰ پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی در حال فعالیت است و در دوره فعالیت ۷۰ ساله خود بیش از ۴۰ هزار نفر در زمینههای مختلف از این دانشگاه فارغ التحصیل شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در اولین رویداد علمی ترویجی هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کسب و کارها، افزود: بحث تامین امنیت غذایی کشور یکی از مبحثهای مهمی است که در مراکز مدیریتی و مراکز قانونگذاری کشور درباره آن صحبت میشود.
رهایی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در قالب ۱۸ دانشکده و ۲۰ پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی در حال فعالیت و در دوره فعالیت ۷۰ ساله خود بیش از ۴۰ هزار فارغ التحصیل در زمینههای مختلف به کشور ارائه کرده است.
وی افزود: دانش آموختگان کشور در بخشهای مختلف مدیریتی کشور و بخشهای فنی مهندسی مشغول به فعالیت هستند.
رهایی ادامه داد: یکی از اهداف کلان ما در این دانشگاه در کنار تربیت نیروی انسانی متخصص کشور انجام تحقیقات در سطح کلان ملی است که نیازهای مختلف جامعه شناسایی و ارتباطهای بسیار خوبی با ارگانهای مختلف داریم که نیازهای جامعه سنجیده و درقالب طرحهای کلان ملی در سطح دانشگاه اجرا میشوند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در دهه ۹۰ بحث انجام طرحهای کلان ملی را در سطح کشور داشتیم که از ۴۳ طرح کلان ملی در ۱۶ مورد دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعنوان مجری طرح بود.
وی در ادامه گفت: امروز هم دانشگاه با همین هدف و جهت گیری بحث طرح های تحقیقاتی را دنبال میکند که یکی از این طرحها بحث فناوریهای نوظهور هوش مصنوعی است.
رهایی گفت: دانشگاه صنعتی امیر کبیر از گذشته بر روی مبحث هوش مصنوعی سرمایه گذاری زیادی داشته است و به دنبال آن گروه هوش مصنوعی این دانشگاه هم تاسیس شد.