مرحله نهایی مسابقه قهرمان امشب و فردا از شبکه سه پخش میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این فصل از مسابقه قهرمان رقابتها دو نفره و بخشی از رقابتها روی آب و بخشی دیگر زیر آب انجام شد؛ در این رقابتها همچنینشرکت کنندگانی از دیگر کشورها هم حضور داشتند.
سید پوریا ملک آبادی کارگردان مسابقه قهرمان با حضور در استودیو شبکه خبر درباره مرحله نهایی این مسابقه گفت: ما به ایستگاه پایانی مسابقه قهرمان رسیدیم، و این برنامه با استقبال گسترده مردمی روبرو شد، فینال ما دو قسمت است هم به جهت زمانی که طولانیتر بود و هم از نظر این که هفت رقابت مهیج و جذاب و عجیب و غریب داریم که در آن اتفاقات با مزه میافتد، ما در دوقسمت خدمت مردم ارائه میکنیم قسمت اول چهار رقابت و قسمت دوم سه رقابت است، قسمت دوم ما ویژه برنامه است، خواننده و جایزه و لحظه اهدای جام داریم، حضور اقوام مختلف با لباسهای محلی از سراسر ایران را داریم، و این دو قسمت به ویژه قسمت دوم در حقیقت یک گردهمایی جذابی هم به حساب میآید که امیدوارم مردم ببینند و لذت ببرند.
وی ادامه داد: رقابتهای ما هشت نفره است ولی رقابتها دو به دو برگزار میشود، فصل قبل برنامه قهرمان رقابتها انفرادی بود ولی در این فصل رقابتها دو به دو برگزار میشودو این کمک کرد که رقابتها مهیجتر شود، و ما چهار رقابت دو نفره بین این ۸ نفر و دو رقابت نیمه نهایی و یک رقابت فینال که به سه نفر اول جایزه میدهیم و اهدای جام داریم و نفرات برتر ما (سه نفر) انتخاب شدند.
ملک آبادی افزود: به مرحله نهایی چهار نفر از کشورهای خارجی از آلمان، ایرلند، لهستان و روسیه و چهار نفر ایرانی راه یافتند و البته یک مصدومیتی برای شرکت کننده آلمانی اتفاق افتاد و حضور برایشان سخت شد و ما به صلاحدید جایگزینی برای وی در نظر گرفتیم ولی طبق روالی که در قسمتهای مختلف اتفاق افتاد اینطور بود که چهار نفر خارجی و بدون دستکاری ما و بر اساس عدالت انتخاب میشد و دوربینها کاملا بررسی میشدو رقابتها هم کاملا عادلانه بود و خود شرکت کنندهها هم این اتفاقات رامی دیدند و مسابقات هم کاملا استاندارد برگزار شد.
کارگردان مسابقه قهرمان درباره داوری در این دو قسمت پایانی هم گفت: کار برای ما خیلی سخت شد، خیلی اتفاقات جالبی افتاد با توجه به این که ما دوربینهای متعددی داشتیم (حدود ۵۰ دوربین) در ایران این اتفاق در تلویزیون بی نظیربوده که حدود ۴۰ دوربین در سر صحنه و ۱۰ دوربین در پشت صحنه حدود ۵۰ دوربین همزمان رقابتها را ضبط کرده که این کار ما را برای تدوین سخت میکرد، و ما یک فرایند چهار ماهه شش نفره تدوین داشتیم که صبح تا شب تدوین میکردند ولی به نظرم، چون تنوع تصویری داشتیم کار بسیار خوب از آب در آمد و سبک جدیدی از مدل برنامه سازی و تدوین بود.
ملک آبادی درباره اتفاقات پشت صحنه هم گفت: ما به اندازه ۳۰ قسمتی که تدوین کردیم به اندازه ۳۰ قسمت هم راش داریم که هنوز تدوین نشده ما از فرایند دکور که حدود ۶ ماه طول کشید ۶ ماه فیلم داریم، که اینها عرضه نشده و شاید ما دوقسمت از اتفاقات پشت صحنه را پس از اتمام برنامه ارائه دهیم.
وی افزود: ورزش «نینجا» یا عبور از موانع در ایران نوپاست، این رشته استاندارد است، زمین و باشگاه دارد و موانع آن کاملا طراحی شده است و این رشته در کشورهای مختلف جا افتاده است مثل تکواندو و کشتی و... و کریستوفر شرکت کننده لهستانی یک شخصیت مطرح ورزشی و معروفی در لهستان است و چه خوب که یک بازیگر مطرح و معروف لهستانی در مصاحبههایی که میکند ایران را کشوری خوب و زیبا با مردمی صمیمی معرفی میکند. (شکست پروژه ایران هراسی)
ملک آبادی در باره جایزه هم گفت: جایزه ما تندیس دست سازی است که حدود ۲ ماه یک تیم هنرمند ایرانی برای آن زحمت کشیدند و آن را تقدیم میکنیم باضافه جایزه نقدی که نفر اول ۳۰۰ میلیون تومان، نفر دوم ۱۰۰ میلیون و نفر سوم ۵۰ میلیون دریافت میکنند.
وی در پایان گفت: در این برنامه به جوانمردی و روحیات ورزشکاری خیلی توجه شد ما با توجه به این که خود کسانی که ورزشکار هستند روحیات ورزشکاری دارند و بسیار با مرام و جوانمرد هستند، ما در گزینش و راستی آزمایی که در دو مرحله انجام شد یک مرحله ورزشی و یک مرحله فرهنگی داشتیم و مبنا فقط ورزش نبود.