سیب زمینی دومین محصول استراتژيک استان کردستان است که هرساله کار برداشت آن از نیمه دوم مهر ماه آغاز می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کردستان، استان کردستان یکی از قطبهای تولید سیبزمینی پاییزه در کشور به شمار میرود.
دشتهای قروه و دهگلان و روستاهای اطراف این دو شهرستان، جزو مناطق اصلی کشت این محصول در استان محسوب میشوند.
استان کردستان در زمینه کاشت و تولید این محصول استراتژیک رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
میانگین برداشت سیب زمینی در این استان نسبت به کشور ۱۰ تن بالاتر است و به طور متوسط بین ۴۰ تا ۴۲ تن سیب زمینی از هر هکتار برداشت میشود.