جشن روز جهانی تخم مرغ در مدارس مختلف استان قم به منظور ترویج این ماده غذایی پرخاصیت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مراسم جشن روز جهانی تخم مرغ بیش از ده سال است که در مدارس استان قم اجرا میشود.
حق ویسی، متخصص تغذیه به خبرنگار ما گفت: میزان پروتئین موجود در تخم مرغ بسیار زیاد است به نحوی که در برخی تحقیقات میزان پروتئين تخم مرغ را از منابع گوشتی بیشتر دانسته شده است.
وی با اشاره به وجود ویتامین های گروه ب در تخم مرغ، افزود: با توجه به شیوع اضافه وزن در استان بهترین روش مصرف تخم مرغ به صورت آب پز است.
استان قم ۱۲ درصد تخم مرغ مورد نیاز کشور را تولید میکند.