مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: تخریب و سرقت انواع کابلها و منصوبات مخابراتی عامل قطعی شبکه تلفن ثابت در استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر مخابرات منطقه خوزستان با اشاره به سرقت ۱۴۰ هزار متر کابل مخابرات گفت: قطعی مکرر شبکه تلفن ثابت در مرکز و دیگر شهرستانهای استان ناشی از اقدامات سارقان است که خسارتهای هنگفت و جبرانناپذیری را به این شرکت وارد کردهاند و مخابرات بیشترین ضرر را متحمل شده است.
رحیم فلاحزاده اظهار کرد: قطعی مکرر شبکه تلفن ثابت در مرکز و دیگر شهرستانهای استان ناشی از اقدامات سارقان است که خسارتهای هنگفت و جبران ناپذیری را به این شرکت وارد کردهاند و مخابرات بیشترین ضرر را متحمل شده است.
وی افزود: سرقت و تخریب گسترده منصوبات مخابراتی اعم از کابلهای مرکزی، آبونه شبکه تلفن ثابت در حجم بالا و تکرار مکرر آن عمده علت قطع طولانی مدت ارتباطات مشترکین خطوط تلفن در خوزستان است.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان با اشاره به اینکه عمده نارضایتیهای ناخواسته ناشی از قطعی و اختلال در شبکه تلفن ثابت به علت تخریب و سرقت تجهیزات و منصوبات مخابراتی است، خاطرنشان کرد: در شش ماه نخست سال جاری بیش از ۱۴۰ هزار متر انواع کابل هوایی، مسی، خاکی و چندین دستگاه کافوی مسی و نوری و تعداد قابل توجهی کله پست و لوله پست از جمله تجهیزات و منصوبات مخابراتی مورد تخریب و به سرقت رفته است که اختلال و قطعی شبکه تلفن ثابت مشترکین در سطح استان را در پی داشته است.
فلاحزاده حفاری بدون هماهنگی را عاملی دیگر بر قطعی و اختلال در شبکه تلفن دانست و تصریح کرد: بعضی دستگاههای خدماترسان بدون هماهنگی مبادرت به حفاری میکنند که سبب آسیب و صدمه دیدن کابلها و تجهیزات زیر زمینی و در نتیجه قطعی ارتباط در بعضی مناطق میشود که انتظار میرود دستگاههای خدماترسان پیش از هرگونه حفاری با مخابرات منطقه هماهنگی کنند تا سبب اختلال و یا قطعی در شبکه تلفن نشود.
وی با بیان اینکه مخابرات خوزستان یک میلیون مشترک تلفن ثابت دارد، اضافه کرد: مخابرات خوزستان توانسته است از تعداد ۶ هزار و ۱۲۲ تیکت ثبت شده در سامانه ۱۹۵ در شش ماهه نخست امسال، ۹۶/۵۵ درصد از آنها را مورد بررسی قرار دهد و نسبت به رفع آنها اقدام و مختومه کند در حالی که آمار تیکتها نسبت به تعداد موارد ثبت شده در سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته و روند نزولی به خود گرفته است.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: در خصوص اصلاح و رفع خرابی از خطوط تلفن ثابت گفت: مشترکین پس از حصول اطمینان از سیمکشی داخلی ساختمان، ابتدا شماره تلفن ثابت خود را در سامانه رفع خرابی ۲۰۱۱۷ ثبت کنند و در صورت عدم اصلاح، از سامانه تلفنی ۲۰۱۹۵ بازرسی و شکایات مخابرات موضوع را پیگیری کنند.
فلاحزاده تاکید کرد: عموم شهروندان با مشاهده هرگونه تخریب یا سرقت از کابلها و تجهیزات مخابراتی موضوع را سریعاً با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند تا شاهد اختلال در ارتباط تلفنی مشترکان نباشیم.