برداشت پیاز بومی یا پشلونه از ۲۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول در نوش آباد آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: آب بیشتر، مزه و طعم بهتر در کنارشیرینی و خام خواری آن، این پیاز را از دیگر ارقام پیاز متمایز کرده است.
مجید علینقی پور افزود: به دلیل داشتن طرفداران زیاد تمام محصول برداشتی از مزارع در مناطق کاشان و آران و بیدگل توزیع و به فروش میرسد.
علی مکاریان عضو شورای شهر نوش آبادنیز گفت: با توجه به نوع خاص بذر این پیاز و همچنین نوع خاص بومی بودن پیاز نوش آباد، کارهای ثبت ملی و معرفی بیشتر در اولویت کار شورای شهر نوش آباد قرار گرفته است.