سفر رهبر معظم انقلاب به استان کرمانشاه در مهرماه سال ۱۳۹۰ علاوه بر برکات معنوی، دستاوردهای مادی زیادی برای این استان مرزی داشت و تاکنون بیش از هزار پروژه این سفر اجرایی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سفر رهبر معظم انقلاب به استان کرمانشاه در مجموع ۲ هزار و ۶۰۰ مصوبه، پروژه و زیرپروژه با اعتبار هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان داشت و از یک هزار و ۱۹۳ پروژه مصوب، هم اکنون یک هزار و ۱۳۹ پروژه اجرایی شده است و در عین حال یک هزار و ۱۶۴ میلیارد تومان اعتبار به استان کرمانشاه اختصاص داده شده است و ۴۶ دستگاه اجرایی مأموریت اجرای عملیات این پروژهها را بر عهده داشتند.
به گفته رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه طرح سامانه گرمسیری که ۲۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان را آبی میکند، تکمیل راه آهن تا مرز خسروی و کشور عراق که اخیرا هم ۳۰ هزار میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شد و بیمارستان شهید رییسی از مهمترین دستاوردهای سفر رهبر انقلاب به استان کرمانشاه است.
«نادر نورایی» که به مناسبت سیزدهمین سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب به رسانهها گزارشی ارائه کرد، افزود: این تنها بخشی از برکات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه بود، اما برخی از پروژههای مصوب هم اجرایی نشده است که مردم استان امیدوارند هرچه سریعتر و با تخصیص اعتبارات به بهره برداری برسد.
وی اضافه کرد: تعریض مسیر گردشگری بیستون به کرمانشاه، سامان دهی آبشوران، طرحهای آبرسانی به روستاها از جمله پروژههایی است که باید اجرایی شده و نسبت به تکمیل سایر پروژهها هم اقدامات لازم باید انجام گیرد.
۱۳ سال از سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه میگذرد، اما دستاوردهای اقتصادی این سفر برای استان همچنان ادامه دارد به نحوی که در نخستین زیست پالایشگاه تولید بیواتانول سوختی ایران ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم مشغول کار شدند.
سفر رهبر معظم انقلاب به دیار مرزداران غیور کرمانشاه علاوه بر دستاوردهای معنوی، دستاوردهای مهم اقتصادی هم به همراه داشت که مصوبات این سفر نقش مهمی در حل مشکلات و جبران عقب ماندگیهای این استان جنگ زده (با توجه به پایین بودن اکثر شاخصهای توسعه استان نسبت به میانگین کشوری) داشته و دارد.
احداث نخستین زیست پالایشگاه تولید بیواتانول سوختی ایران به عنوان بزرگترین واحد تولید سوخت سبز کشور هم از محل مصوبات سفر رهبر به استان کرمانشاه بود که امروز به تولید تجاری رسیده است و آماده بهره برداری و افتتاح است. تولیدات این زیست پالایشگاه در افزایش راندمان خودرو و مصرف بهینه سوخت موثر است.
این پروژه در زمینی به مساحت ۱۲/۷ هکتار در شهرک صنعتی بیستون احداث شده و سالیانه تا ۶۶ هزار تن خوراک تخمیر شده دام و طیور را تولید میکند و همچنین برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم هم اشتغال ایجاد کرده است.
مهر ماه سال گذشته سهام این شرکت در بورس عرضه شد و ۱۰۰ هزار نفر از مردم ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه را وارد این شرکت کردند که با همت مهندسان و متخصصان داخلی، ماه گذشته این شرکت وارد تولید تجاری شده است.
د.
"