روایتی از یک بانوی مقاوم مرزنشین:
مادری با قلبی فراتر از خانه اش
نسبت به همه فرزندان ایران، حس مادرانهای دارد؛ مادری که جغرافیای دلش را بزرگتر از چارچوب خانه اش ترسیم کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ وقتی که به عنوان بانویی تأثیر گذار پشت تریبون آمد و شروع به صحبت کرد، آنقدر از دغدغههای اجتماعی اش گفت که پیش خودم گفتم لابد از سر و همسر و فرزندانش غافل شده و یا حضور کمرنگی در خانواده دارد.
خانم سمیره حاجی بیگی از دغدغه هایش در مورد زنان و دختران بی سرپرست و بدسرپرست گفت و این که برایشان حتی شناسنامه هم تشکیل داده است؛ از سوز کلامش میشد به دغدغه جدی اش در مورد این قشر پی برد.
وی در ابتدا میگوید: برای این افراد کارگاه تولیدی خیاطی تشکیل داده است و این کارگاهها را برای دانش آموزانش نیز دایر کرده تا آنها هم در کنار آموختن یک حرفه، درآمدی برای دوران تحصیلشان به دست بیاورند.
او با شیوهای که به کام فرزندان این مرز و بوم به ویژه شهرستانش، ملکشاهی خوش بیاید؛ حجاب و عفاف را ترویج میدهد و عَلَم امر به معروف و نهی از منکرش را هم نه در قامت یک مسئول؛ بلکه به عنوان یک تکلیف شرعی بر دوش گرفته است.
او مسئول عتبات عالیات ملکشاهی است و عضو شورای حل اختلاف شهرستان هم هست.
حاجی بیگی ۳ جلد کتاب در زمینه آسیبهای اجتماعی و بررسی شکاف و فاصله در بین مادران و دختران شهرستان ملکشاهی نوشته است.
وی با زبانی ساده و صمیمی از خودش و زندگی خانوادگی اش هم گفت؛ از این که سال ۶۵ و زمانی که دوم دبیرستان بوده، ازدواج کرده و همزمان با تولد فرزند اولش دیپلم گرفته و بعد از تولد هر کدام از فرزندان دیگرش هم یک مقطع تحصیلی را تا مقطع دکترا پیش رفته است.
خانم حاجی بیگی در کانون خانواده اش نیز حضوری گرم دارد و فرزندان موفقی را به جامعه تحویل داده است.
فرزند اولش معلم و دارای مدرک دکترا و فرزند دومش هم در بیمارستان مشغول خدمت است و فرزند آخرش نیز نخبه ریاضی است.
این بانوی فداکار، همسر جانباز است و در میان صحبتهای جدی اش، به شوخی میگوید: یک ترکش در قلب همسرم جا خوش کرده و رقیب من شده است.
سمیره حاجی بیگی میگوید: برای من افتخار بزرگی است که به مردی از مردان مردِ این دیار خدمت میکنم و توفیق پرستاری اش را از خداوند مهربان گرفته ام.
در رشتههای علوم اجتماعی، جامعه شناسی و جمعیت شناسی تحصیل کرده و به عنوان معلم خدمت کرده است.
وی در حال حاضر به عنوان مدیر یک هنرستان دخترانه مشغول فعالیت است.
این بانوی موفق ایلامی در پایان صحبت هایش از این که به عنوان بانوی برتر و مادر تأثیر گذار پشت تریبون آمده بود، گفت: تمام فعالیتها و خدماتش را به بانوان و مادرانی تقدیم میکند که در آتشگاه غزه و لبنان مردانه ایستاده اند و کمر خم نمیکنند؛ مادرانی که عاطفه مادری اشان، آنها را از نیمه مردانه اشان بازنمی دارد و با افتادن قامت هر کدام از فرزندانشان بر زمین، مقاومتر و استوارتر میایستند؛ زینبهای زمانی که الگوی تمام زنان و مادرانی هستند که عشق و عطوفت را با صبر و ایستادگی عجین کرده اند.
نویسنده: زهرا پوراسماعیل