مسئولان مدیریت شهری به مناسبت روز جهانی عصای سفید از نزدیک در جریان مشکلات روشندلان اصفهانی قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ سه نفر از اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری اصفهان، ساعاتی را در کنار تعدادی از روشندلان اصفهان در شهر تردد کردند تا مشکلات را از نزدیک ببینند و پیگیر حل آنها باشند.
در مادههای ۲ و ۴ قانون حمایت از معلولان، به مناسب سازی و دسترس پذیری محیطهای شهری اشاره شده و همین موضوع در اولویت درخواست روشندلان اصفهانی است.
نبود خط نشان تردد در برخی معابر و در بسیاری از اماکن عمومی مثل ساختمانهای پزشکی، تجاری و اداری همچنین بانکها و محیطهای شهری، سد معبر از جمله قرار گرفتن وسایل مغازه ها، پارک خودرو و موتورسیکلت در پیاده رو ناشی از خلأ فرهنگی همچنین بودن موانع در مسیر تردد، برخی از مواردی است که برای افراد دارای معلولیت، تردد را دچار مشکل کرده است.
نائب رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت، خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ستاد مناسب سازی معابر و اماکن عمومی به ریاست معاون شهرسازی شهرداری اصفهان از سال ۱۳۹۰ تشکیل شده است گفت: امسال حدود ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای مناسب سازی معابر و اماکن عمومی در بودجه شهرداری در نظر گرفته شده است
احمد شریعتی افزود: در کلانشهر اصفهان، برای تردد معلولان از جمله روشندلان، بیش از ۱۰۰کیلومتر مناسب سازی معابر، ۱۶ کیلومتراز پیاده روها،۱۶۱ تقاطع (از ۳۶۴ تقاطع)، چهار دستگاه پل عابر پیاده،۱۳۵ پارکینگ حاشیهای و ۱۵۰پارکینگ غیرحاشیهای مناسب سازی شده است.
حدود ۲۴۰ هزارو ۲۲۰ فرد نابینا و کم بینا در کشور زیر پوشش بهزیستی هستندکه از این تعداد هشت هزار و ۵۰۰ نفر ساکن استان اصفهان هستند.