کتابخانه گویای رضوی با ۱۳ هزار و ۷۰۰ عنوان منبع اطلاعاتی بهصورت رایگان به نابینایان و کم بینایان کشور خدماترسانی میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول امور کتابخانه آیتالله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره) مشهد، گفت: کتابخانه گویای رضوی با هدف ارائه خدمات ویژه کتابخانهای به قشرهای نابینا و کمبینای جامعه و دسترسی آسانتر آنها به منابع آموزشی و پژوهشی راهاندازی شده است.
علی وظیفهدان افزود: این کتابخانه با گردآوری مجموعهای کمنظیر شامل کتاب صوتی در قالبهای کتاب چاپی به خط بریل در موضوعات کمکآموزشی، علمی، فرهنگی، تاریخی، ادبی، سیاسی، اجتماعی و همچنین مجموعهای از نرمافزارهای ویژه نابینایان و کمبینایان به آنان خدماترسانی میکند. وی گفت: مراجعان کتابخانه گویای رضوی ضمن استفاده از تجهیزات خاص در این کتابخانه، میتوانند از منابع اطلاعاتی موجود بر روی هر نوع حافظه جانبی، نسخه کپی تهیه کنند
این مقام مسئول عنوان کرد: همچنین اعضای کتابخانه گویای رضوی و مراکز مختلف از طریق تماس تلفنی یا ارسال پیام در پیامرسانهای مربوط به این کتابخانه، امکان اعلام درخواست منابع اطلاعاتی موردنیاز خود را دارند که این منابع پس از بررسی و آمادهسازی، در مشهد با همکاری کتابخانه سیار آستان قدس رضوی و در دیگر شهرهای کشور از طریق پست، بهصورت رایگان و در کمترین زمان ممکن در اختیار متقاضیان قرار داده میشود.
وظیفه دان با تأکید بر اینکه نابینایان و کمبینایان اهل علم و پژوهش بهصورت رایگان میتوانند به عضویت کتابخانه گویای رضوی در بیایند، گفت: هم اکنون، ۳۵۵ نفر در گروههای مختلف دانشآموزان، دانشجویان، کارمندان و مشاغل آزاد، در مقاطع گوناگون تحصیلی، عضو این کتابخانه هستند.
مسئول امور کتابخانه آیتالله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره) مشهد ادامه داد: کتابخانه گویای رضوی با مراکز، انجمنها و کتابخانههای ویژه نابینایان کشور تعامل و همکاری دارد و منابع خود را با این مراکز مبادله یا اهدا میکند.
کتابخانه گویای رضوی در محل کتابخانه آیتالله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره) مشهد به نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی، خیابان مجلسی غربی ۱، به اهل کتاب و کتابخوانی بهویژه نابینایان و کمبینایان خدماترسانی میکند. این کتابخانه در سال ۱۳۸۳ زیر نظر سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی. راه اندازی شد.