کشتارگاههای اصفهان از ظرفیت تولید ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن گوشت مرغ در روز برخوردار است.
رضا سلطانی افزود: تولید تخم مرغ در اصفهان نه تنها بهخوبی نیازهای داخلی را پوشش میدهد، بلکه ظرفیتهای صادراتی استان نیز افزایش یافته است.
وی ادامه داد: خراسان رضوی و خوزستان و همچنین برخی کشورهای همسایه تخم مرغ بازار هدف صادرات این محصول گوشتی هستند و در نتیجه، اصفهان بهعنوان یکی از قطبهای مهم صادرات تخم مرغ در کشور شناخته میشود.
کارشناس اتحادیه مرغداران استان اصفهان گفت: یکی از دلایل موفقیت اصفهان در این حوزه، مدیریت صحیح تولید و توزیع، بهبود زیرساختهای پرورش طیور و رعایت استانداردهای بهداشتی است که باعث افزایش تقاضای بازارهای خارجی برای محصولات ما شده است.
کارشناس اتحادیه مرغداران استان اصفهان تاکید کرد: صنعت مرغداری در اصفهان تنها به تولید تخم مرغ محدود نمیشود بلکه در زمینه تولید گوشت مرغ نیز استان نقش مهمی در تأمین نیازهای داخلی و صادرات ایفا میکند.