پیش بینی می شود امسال ۱۰ هزار تن پیاز از مزارع شهرستان هرسین با میانگین عملکرد ۶۰ تا ۶۵ تن در هکتار برداشت شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، به علت شرایط مناسبِ آب و هوا از دیرباز پیازِ هرسین به عنوان یکی از با کیفیتترین محصولها در نوع خود شناخته شده است.
از ۱۵ شهریور تا اواخر مهر زمان مناسب برای برداشت پیاز از زمینهای کشاورزی شهرستان هرسین است.
کارشناسان جهاد کشاورزی پیش بینی کرده اند امسال با میانگین عملکردِ تولید ۶۰ تا ۶۵ تُن پیاز در هکتار حدود ۱۰ هزار تُن پیاز برداشت شود.