میزان دورریز غذا در ایران بسیار بالا است و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور می تواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
دکتر سیدمحمدعلی رضوی امروز افزود: سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته می شود.
رضوی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج می برند، اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته سند امنیت و ایمنی غذایی کشور تدوین و ابلاغ شد، بیان کرد: ۲۸ سازمان در تدوین این سند همکاری داشته اند.
رضوی با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا، گفت: این همایش با محورهای تولید و فراوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تاب آوری، ثبات و پایداری، روز ۲۵ مهر در مشهد برگزار می شود.
وی افزود: بیش از ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است که ۱۰۴ عنوان مقاله در قالب پوستر، سخنرانی و غیره ارائه می شود.