اولین جشنواره خربزه مشکان خوشاب با حضور مسئولان استانی و کشوری در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب گفت: خربزه مشکان یکی از منحصر به فردترین محصولات خراسان رضوی است که خصوصیات شاخصی همچون ماندگاری بالای محصول و مقاوم بودن در برابر آفات، شوری و کم آبی، دارد.
ابراهیم رودسرابی با اشاره به اینکه مزیتهای بسیار خربزه مشکان و بازار پسندی آن موجب شد که امسال برای معرفی بهتر این محصول، اولین جشنواره خربزه مشکان را برگزار کنیم، گفت: تلاش میشود با معرفی محصول به سرمایهگذاران بتوانیم بذر این خربزه را تولید کنیم و آن را در شهرستان توسعه دهیم.
وی با اشاره به اینکه مزه بسیار خاص این خربزه موجب شده که در شهرهای مختلف خراسان رضوی طرفداران بسیاری داشته باشد، اظهار کرد: خربزه مشکان پس از برداشت به شهرهای اطراف و حتی سایر استانها نیز صادر میشود.
این مسئول با بیان اینکه مقاوم بودن خربزه مشکان در برابر آفات موجب شده که از سموم و آفت کشهای بسیار کمتری در تولید این محصول استفاده شود، سطح زیر کشت این محصول را ۴۵۰ هکتار اعلام کرد و افزود: میانگین برداشت خربزه مشکان در برخی سالها به ۱۷ تن در هکتار رسیده است.
رودسرابی اظهار کرد: گرچه آب چاههای منطقهای در شهرستان خوشاب شور است، اما مقاوم بودن این محصول به شوری یکی از مهمترین مزیتهای آن تلقی شود.