مدیر جهاد کشاورزی صومعهسرا گفت: برداشت پاچ باقلا در ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان صومعهسرا آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، محمدعلی اکبری با اشاره به اینکه امسال ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت پاچ باقلا اختصاص یافته است گفت: پیش بینی میشود کشاورزان صومعهسرایی هزار تن پاچ باقلا به ارزش ۴۰ میلیارد تومان برداشت و به بازار مصرف عرضه کنند.
از پاچ باقلا نوعی خورشت محلی خوشمزه به نام باقلا قاتق درست میکنند که مورد علاقه گیلانیان است..
کشاورزان صومعه سرائی همه ساله پس از برداشت برنج در شالیزار خور پاچ باقلا میکارند و برداشت پاچ باقلا تا اواخر آبان ادامه دارد.