رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی گفت: پارکهای علم و فناوری پل ارتباطی بین دانشگاهها و مراکز علمی و اجرایی هستند و بیش از ۳۶۵ شرکت دانش بنیان در استان فعال است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، جعفری راد افزود: حدود چهار درصد از شرکتهای دانش بنیان کشور در تبریز فعال هستند که بعضی از این شرکتها محصولات استراتژیک کشور را نیز تولید میکنند.
وی ادامه داد: شهرداریها بزرگترین بنگاه اقتصادی هستند که میتوانند مشتریهای شرکتهای دانش بنیان باشند تا با خرید محصولات بومی از این شرکتها باعث رفع نیازهای خود شوند.
شهردار کلانشهر تبریز نیز گفت: وجود پارکهای علم وفناوری و حضور شرکتهای مختلف دانش بنیان در شهر تبریز ظرفیت بزرگی است که میتواند در حوزههای مختلف کمک شهرداری باشد.
هوشیار افزود: پارکهای علم و فناوری پل ارتباطی و رابط بین دانشگاهها، مراکز علمی پژوهشی و اجرایی هستند بنابراین درمسیر فناورانه باید حرکت رو به جلو داشته باشیم تا شرکتهای دانش بنیان مسائل اساسی شهرداری را در حوزههای مختلف حل کند.
وی ادامه داد: کلانشهر تبریز با توجه به وسعت شهر، در بخشهای مختلف مسائل زیادی دارد که به دست شرکتهای دانش بنیان و فناور قابل حل است.
شهردار کلانشهر تبریز خاطرنشان کرد: باید قابلیتهای محصولات دانش بنیان مورد توجه قرار گیرد بنابراین شهرداری تبریز آماده عقد تفاهم نامه با پارک علم و فناوری است تا در حوزههای مختلف شهری به ویژه گردشگری، کسب و کار و هوش مصنوعی همکاری کند.
شهردار کلانشهر تبریز و مدیران سازمانهای شهرداری و شهرداران مناطق تبریز از پارک علم و فناوری استان بازدید و ضمن گفت و گوی چهره به چهره با فعالان شرکتهای دانش بنیان در جریان آخرین دستاوردهای این شرکتها و محصولات فناورانه جدید قرار گرفتند.