در مرحله مقدماتی جشنواره طعم امید، افراد کم توان، روشندلان و سندروم داون هنر آشپزی شان را به نمایش گذاشتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مرحله منطقهای جشنواره طعم امید هم قرار است با حضور ۵ استان به میزبانی کرمانشاه برگزار شود.
فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت بعنوان سی هفتمین شهر خلاق غذا بر آن شدیم تا غذاهای سنتی را در قالب این رویداد فرهنگی معرفی کنیم. به گفته وی قرار است در مرحله منطقهای جشنواه طعم امید شرکت کنندگان از استانهای کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان و همدان برای راهیابی به مرحله کشوری آشپزی میکنند.
مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه هم گفت این جشنواره یکروزه مرحله مقدماتی جشنواره منطقهای طعم امید است که در آن ۲۰، روشندل، کم بینا و سندرم داون هنر آشپزی شان را به رخ میکشند. به گفته شهبازی فضای رقابت و نشاط افرین این برنامهها به تقویت روحیه خودباوری در افراد کم توان کمک میکند تا توانایی هایشان را به جامعه معرفی کنند.
ملکی داور این جشنواره گفت شرکت کنند گان در جشنواره در پخت خورشت خلال، ترخینه و سیب پلو ازغذاهای سنتی کرمانشاه رقابت کردند.