مدیر عامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون گفت: با ترمیم ترک سقف مخزن بهرهبرداری واحد نمک زدایی میدان نفتی منصوری از کاهش تولید یک میلیون و ۱۲۰ هزار بشکه نفت جلوگیری شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حسن شهرویی در نشست پیشبینی بهرهدهی چاههای نفت ''تولید و توزیع نفت و گاز'' شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون که امروز، دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ برگزار شد، گفت: ترمیم سقف این مخزن در کوتاهترین زمان ممکن اتفاق افتاده است و با کاهش زمان تعمیر سقف مخزن نمکزدایی منصوری از یک ماه به ١٠ روز، از کاهش تولید جلوگیری شد که این اقدام در نوع خود چشمگیر و حائز اهمیت است.
وی با اشاره به نقش محوری شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون در تولید مناطق نفتخیز جنوب و تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی تعهدات تولید در نیمه اول سال جاری در شرکتکارون، افزود: امید است با حمایت و پشتیبانی مدیر عامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب و هماهنگی و همکاری مدیریتهای ستادی بتوانیم طبق برنامه ابلاغی تا پایان سال به تولید بیش از یک میلیون بشکه در روز دست یابیم.
افزایش ۹۵ درصدی میانگین تولید نفت در شرکت نفت و گاز کارون
شهرویی درخصوص فعالیتهای انجام شده در این شرکت میگوید: با برنامهریزی و انجام کارهای فنی و عملیاتی از قبیل انجام اصلاحیههای فراورشی، ضخامت سنجی، تعمیر اساسی تجهیزات، ارزیابی پوشش خطوط، تعویض خط لوله، تهیه شرح نیازها به منظور رفع تنگناهای موجود و اجرای طرحهای متعدد، میانگین تولید نفت در ۳ سال اخیر در مقایسه با مدت مشابه حدود ٩۵ درصد افزایش داشته است.
مدیر عامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون درخصوص فعالیتهای شاخص مرتبط با تولید، گفت: افزایش تولید حاصل از اقدامات ترمیمی، تعمیری و توسعهای شرکت نفت و گاز کارون، به میزان ١١۵ هزار بشکه در روز در سال ١۴٠٣، براساس برنامه روند تولید، بیانگر دستیابی به ١١٠.۵ درصد تعهدات تعریف شده در این بخش است. همچنین در راستای نگهداشت ایمنی چاهها در سال جاری، بررسی شیرآلات و تسهیلات سرچاهی تعداد ٧٣ حلقه چاه با اولویت چاههای مجاور مناطق مسکونی و رفع مشکل شیرآلات و تسهیلات سرچاهی ٢٣ حلقه چاه، انجام شده است.
شرکت نفت و گاز کارون با ظرفیت تولید ۲۷درصد نفت خام کل کشور، بزرگترین شرکت بهرهبردار تابع مناطق نفتخیز جنوب است که از تأمینکنندگان اصلی خوراک پالایشگاهها، صنایع پتروشیمی و شرکت گاز بوده و مسئولیت راهبری و تولید صیانتی نفت، گاز و مایعات گازی را بهعهده دارد.
میدان نفتی منصوری از نظر موقعیت جغرافیایی در حدود ۶۰ کیلومتری شمال خلیج فارس و تقریبا ۵۰ کیلومتری جنوب شرقی اهواز در ناحیه خشکی جنوب غربی قرار گرفته است.