استاندار خراسان شمالی گفت: سرشماری عمومی کشاورزی در ۱۰ شهرستان، ۸۳۵ آبادی دارای سکنه انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ محمدرضا حسین نژاد در اولین نشست ستاد هماهنگی اجرای سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳، با بیان اینکه هرگونه برنامهریزی نیاز به اطلاعات و آمار به روز دارد، گفت: سرشماری دقیق کشاورزی پیش نیاز سیاستگذاری و برنامه ریزیهای در این حوزه است.
وی افزود: بخش کشاورزی یکی از مهمترین حوزههای اقتصادی محسوب میشود و این بخش، سهم بالایی در اقتصاد و حوزه اشتغال استان را به خود اختصاص میدهد و در خراسان شمالی اهمیت مضاعف دارد، زیرا پایههای توسعه این استان کشاورزی و دامداری است.
استاندار گفت: این سرشماری زمینه ساز پیشرفت حوزه کشاورزی است لذا از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید دقت در سرشماری مورد تاکید قرار گیرد.
حسین نژاد اضافه کرد: برای جذب اعتبارات و برنامهریزی برای آینده استان باید یک آمار دقیق از وضعیت موجود داشته باشیم.
وی بیان داشت: اجرای سرشماری کشاورزی با مراجعه به بهره برداران حوزه کشاورزی و از فعالیتهای نه گانه در این حوزه انجام خواهد شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی نیز گفت: طرح سرشماری کشاورزی همزمان با سراسر کشور از اواسط آبانماه به مدت ۴۵ روز در استان اجرا میشود.
مرتضی بهزادفر افزود: با توجه به دستور رئیس جمهور و برابر قوانین، همه دستگاههای اجرایی موظف به همکاری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای برگزاری سرشماری در استان هستند.
طرح سرشماری عمومی کشاورزی از آبان ماه با شعار همکاری در سرشماری همراهی در رفاه و آبادانی انجام خواهد شد.
در فرآیند طرح سرشماری کشاورزی در خراسان شمالی ۲۵۷ نفر شامل آمارگیران و کارشناسان انجام میشود.
سرشماری عمومی ۹ گانه کشاورزی شامل محصولات سالانه زراعی، باغی، گلخانه ای، پروش دام سبک، سنگین، پرورش آبزیان، پرورش زنبور عسل، پرورش کرم ابریشم و طیور به روش سنتی انجام میشود.