مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد: با توسعه مزرعه پرورش بز مورسیا، تولید گوشت در استان یزد افزایش می یابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محمدرضا غفاریان گفت: با صدور مجوز توسعه مزرعه دشت پازن، انتظار میرود تولید گوشت افزایش یافته و گامهای مؤثری در راستای تأمین غذای سالم و پایدار برای جامعه برداشته شود. وی افزود: مزرعه دشت پازن، با وسعتی حدود ۶ هکتار و شامل ۴ سالن مجزا برای پرورش، شیردهی، دوره خشک و آبستنی، به همراه انبار علوفه و تجهیزات شیردوشی، ظرفیت بالایی در تولید شیر و گوشت دارد.وی ادامه داد: این مزرعه بهطور میانگین، سالانه حدود ۴۴۰ تن شیر و ۲۵ تن گوشت به بازار عرضه میکند که با استفاده از امکانات بسیج و بنیاد تعاون میتوان به افزایش تولید گوشت دست یافت.
غفاریان در پایان بیان کرد: از ویژگیهای این مزرعه، نرخ بالای چندقلوزایی (۲ تا ۵ قلو) و افزایش وزن روزانه ۱۲۲ گرم بوده که تاکنون بیش از ۹ هزار رأس بز در آن زادآوری شده است.