معاون وزیر علوم:
بهره مندی ۵۲۷ شرکت از قانون جهش تولید دانش بنیان در کشور
معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: تاکنون ۵۲۷ شرکت دانش بنیان از ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان اعتبار مالی تحقیق و توسعه دانشگاهی استفاده کرده اند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نشست با اعضای تعدادی از شرکتهای دانش بنیان استان لرستان گفت: ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان اعتبار مالی تحقیق و توسعه دانشگاهی یکی از بهترین قانونهای کشور است.
پیمان صالحی افزود: این قانون امتیازاتی به صنایع داده تا علاوه بر استفاده از حوزه پژوهشی و فناوری از ظرفیت پژوهشی کشور استفاده کنند.
معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری تأکید کرد: براساس این قانون هر شرکت دولتی و خصوصی قرارداد تحقیق و توسعه ببندد؛ مشوق مالیاتی دریافت و نیاز نیست از منابع جاری شرکت استفاده شود.
صالحی اظهار داشت: میتوان بر این اساس وارد فرآیند برد - برد شد و هیچگونه محدودیت و سقفی ندارد.
وی ادامه داد: این قانون از امسال اجرایی و آیین نامه اجرایی در دی ۱۴۰۲ مصوب شده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اضافه کرد: ۱.۴ همت در این زمبنه تاکنون پرداخت شده و ۹۰۰ پروژه در این قالب تدوین و ۵۲۷ شرکت از این قانون استفاده کرده اند.صالحی با بیان اینکه از ابتدای سال ۸۵ پروژه ارزیابی شده داریم یادآور شد: ولی هنوز بسیاری از صنایع و شرکتها از ظرفیت این قانون مطلع نیستند.
وی گفت: بیش از ۳۴۰ میلیارد ریال منابع مالی در این قالب تاکنون در استان لرستان پرداخت شده و فقط دارو سازی اکسیر و زاگرس فارمد بوده و هیچ شرکتی دیگری در استان از این ظرفیت استفاده نکرده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری افزود: شیوه نامه برخورداری از اعتبار مالیاتی برای قراردادهای تحقیق و توسعه با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی است.
صالحی اظهار داشت: طبق معیارهای تایید پروژههای تحقیق و توسعه پروژه باید نظاممند نوآورانه و فناورانه باشد.