۲ میلیون و ۷۸۷ هزار قطعه جوجه ریزی از ابتدای امسال تا کنون در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان مشهد انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: مرغداران قبل از جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی و ضدعفونی سالن های پرورش را مد نظر قرار دهند تا پس از تایید کارشناسان دامپزشکی و در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی برای آنها صادر شود.
محمد سیاح ادامه داد: مرغداری هایی که بدون اخذ گواهی بهداشتی دامپزشکی و بدون مجوز اقدام به جوجه ریزی کنند به عنوان واحد غیرمجاز و متخلف شناخته شده و علاوه بر ایجاد اختلال در تنظیم بازار عرضه و تقاضای مرغ، ممکن است باعث افزایش احتمال بروز و انتشار بیماریهای طیور شوند بنابراین هرگونه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی صورت گیرد.
سیاح با بیان این که از ابتدای امسال در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان مشهد، ۲ میلیون و ۷۸۷ هزار قطعه جوجه ریزی شده است، اضافه کرد: هم اکنون ۱۳۹ واحد مرغداری گوشتی در شهرستان مشهد فعالیت دارند که دامپزشکی مشهد از طریق بررسی سامانه های موجود و همچنین بازدیدهای دوره ای از این مرغداری ها، بر مراحل جوجه ریزی و پرورش طیور گوشتی نظارت کامل دارد.
وی با بیان اینکه تا کنون موردی از بیماری مهم طیور همانند آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، آنگارا و غیره در مرغداری های شهرستان مشاهده نشده است، از مرغداران خواست: هرگونه تلفات غیرعادی در مرغداری ها را به این شبکه اطلاع رسانی کنند و یا با سامانه ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.