رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به لزوم همسویی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با سیاستهای قوه قضائیه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،صبح روز شنبه ۷ مهرماه جلسه شورای انفورماتیک دادگستری آذربایجان غربی با حضور دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان معاونین قضایی و مسئولان انفورماتیک مرکز استان و حضور ویدیو کنفرانسی روسای دادگستری، دادستانها و مسئولان انفورماتیک حوزههای قضایی در سالن امامت دادگستری برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان در این جلسه ضمن محکومیت جنایتهای رژیم منحوس صهیونیستی و آرزوی پیروزی جبهه مقاومت و حزب ا... گفت: در تمامی سازمان ها، برنامه ریزی و توجه به اطلاعات یکی از مهمترین ابزار مدیریت و کار و موفقیت آن مجموعه در تحقق ماموریتها و انجام وظایف و تکالیف است و این امر یک موضوع بدیهی و روشن است.
عتباتی ادامه داد: امروز عصر ارتباطات، آمار و اطلاعات است و آنچه که اکنون حرف اول را میزند اطلاعات است، اگر نسبت به امری که قصد اقدام داریم اطلاعات دقیق نداشته باشیم به نتیجه لازم نخواهد رسید.
رئیس کل دادگستری استان افزود: باید برنامهریزیها بر مبنای آمار و اطلاعات دقیق باشد. آمار و اطلاعات تولیدش در یک فرآیند است که عضو اصلی آن عامل انسانی است و اگر کاربر در ورود اطلاعات دقیق عمل نکند خروجی کار مطمئن نخواهد بود.
مقام ارشد قضایی استان در ادامه بیان داشت: اثر بخشی که در تشکیلات قضایی و نظاممند کارکردن آن و تاثیر گذاری در ارائه خدمات قضایی به وسیله ابزارهای الکترونیکی اتفاق میافتد بر کسی پوشیده نیست و در واقع کار احقاق حق و اجرای عدالت را سرعت و دقت میبخشد.
عتباتی در ادامه خطاب به روسای دادگستری و دادستانهای حوزههای قضایی تاکید نمود: همکاران انفورماتیک را فقط به امر انفورماتیک اختصاص دهند و این افراد صرفاً در امر انفورماتیک و برنامه ریزی ممهز گردند و به غیر از حوزه آمار هیچ مسئولیتی نداشته باشند و همچنین در حوزههای بزرگ واحد انفورماتیک تقویت گردد.
رئیس شورای قضایی استان افزود: باید از دانش و تخصص مسئولان انفورماتیک حداکثر استفاده را نمود و مسئولان انفورماتیک با ارائه آمار و اطلاعات صحیح و ارائه تحلیلهای دقیق، مدیران قضایی را در اتخاذ تصمیمات و تدابیر برای ارتقاء عملکردها کمک کنند.
عتباتی به استفاده حداکثری از سیستمهای الکترونیکی نیز تاکید و گفت: باید حداکثر استفاده را از سیستمهای الکترونیکی برد و با استفاده از آن که یک ظرفیت بسیار خوب است، فرآیند حذف کاغذ را پیش برد و حتماً یکی از خروجیهای این جلسه حرکت به سمت و سوی دادرسیهای سبز باشد و برای این امر از تجربیات استانهای موفق بهره برد.
ارائه آمارهای دقیق و صحیح، تقویت ارتباطات با مرکز و استفاده ظرفیتها و تجربیات آن، توسعه دادرسی الکترونیک، حساسیت واحدهای انفورماتیک به موضوعات و عملکرد شعب از دیگر تاکیدات عتباتی در این جلسه بود.
عتباتی در پایان گفت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید در هماهنگی کامل با دادگستری استان باشند و با سیاستها و برنامههای قوه قضائیه هم سو و همراه باشند، خصوصاً در بحث کنترل ورود پرونده که میبایست در تنظیم دادخواست و شکوائیه دقت و توجه کافی داشته باشند تا هم کار مردم به درستی پیگیری شود و هم کار اضافی به دستگاه قضایی تحمیل نشود.
در ادامه جلسه اسدی سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان گزارشی از عملکرد شعب استان ارائه و پس از آن محمد علینژاد معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان، ابراهیمی رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب ارومیه، شیرمحمدی معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز مطالبی را درخصوص موضوع جلسه مطرح و پس از ارائه نقطه نظرات و دیدگاههای اعضای حاضر جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.