حجت قاسم زاده اصل بر آزادسازی فضا برای فیلمسازان جوان و تولید فیلمهای مورد پسند در دنیا تاکید کرد.
حجت قاسم زاده اصل فیلمنامه نویس و کارگردان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به کمرنگ شدن تنوع موضوعی در تولیدات سینمایی گفت: چند سالی است که در سینما ژانرکشی اتفاق افتاده و تنوع ژانرها را از دست داده ایم. در حال حاضر سینمای غالب، سینمایی است که با اغماض آن را سینمای کمدی مینامیم؛ قطعا کسی مخالف سینمای کمدی نیست، اما سینمای فعلی، مورد تایید کسی نیست.
این فیلمنامه نویس درباره وضعیت فیلمنامهها اظهار داشت: کشور فیلمنامه نویس زیاد دارد، مشکل اصلی کمبود فیلمنامه خوان است؛ یعنی اشخاصی که ویژگیهای فیلمنامه خوب و قابل ساخت را تشخیص دهند؛ از طرفی فضای کار هم بسیار محدود است. برخی از ژانرها مثل ژانر اجتماعی فرصتی برای ابراز ندارند. امیدوارم فضای بسته امروز برای نسل جوان کمی آزادتر و بهتر شود.
قاسم زاده اصل، یکی از وظایف اصلی دولت را حمایت از سینما دانست و گفت: همه جای دنیا دولتها به سینما کمک میکنند. دولت ما هم باید کمک کند تا فیلمسازان فیلمهای مورد علاقه خود را بسازند نه فیلمهایی که در توان ساختشان باشد. ما معمولا سریالها را به اسم کشورها میشناسیم، اما همه سینما را به فردیت میشناسند، دستیابی به این فردیت نیازمند حمایت است.
این کارگردان تاکید کرد: سینما به شرط ارتباط با جهان اطرافش موفق میشود. از این رو جهان باید ما را ببیند و فیلمهای ایرانی هم در سبد تماشای مردم دنیا باشد.