زنگ نمادین مدارس روستایی و عشایری خراسان رضوی در روستای طالبی بخش سرولایت نیشابور به صدا درآمد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت: عشایر غیور از جمله اقشار مولد و بسیار کوشای کشور هستند و دانش آموزان روستایی و عشایر توفیقات بسیار خوبی در ادوار مختلف داشته اند.
رضوانه حکیم زاده افزود: منطقه سرولایت نیشابور مهد پرورش دلاور مردانی همچون شهید سردار شوشتری و نیز دانشمندان بزرگی همچون پرفسور صادقی است که خدمات ارزندهای به ایران اسلامی داشتند.
وی گفت: برای ما آموزش عشایری نمادی از عدالت و فرصت برابر آموزشی است لذا تمام تلاش و اولویت ما در وزارت خانه، ارتقای کیفیت آموزش و پرورش عشایری است که در این راستا پایشهای آموزشی دقیقی انجام داده ایم.
معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: یکی از برنامههای اصلی اموزشی دولت چهاردهم، جذب معلم از بوم عشایری است چرا که این قشر با توجه به اینکه خود بومی عشایر هستند، بخوبی و با کیفیت بالا میتوانند به دانش آموزان عشایر خدمت رسانی کنند.
حکیم زاده با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموز عشایر در کشور تحصیل میکنند، تصریح کرد: قصد داریم در یک برنامه مدون، بزودی مدارس کانکسی عشایری در سطح کشور را جمع و ساختمانهای جدید مدارس عشایری را بسازیم ..
هم اکنون حدود ۸ هزار و پانصد دانش آموز در بیش از ۱۹۰ مدرسه عشایری، در استان خراسان رضوی مشغول به تحصیل هستند.