تولیدکنندگان نان صنعتی با کاهش ۲۵ درصدی دور ریز نان توانسته اند پیشرفت و توسعه در این صنعت را رقم بزنند.
به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما به گفته متولیان این صنعت بی کیفیتی آرد، تخصیص نیافتن آرد یارانهای و تصمیمهای خلق الساعه صادرات نان صنعتی تا ۳۶ درصد کاهش یافته بود که برای جلوگیری از این روند برنامه راهبردی نان صنعتی از سوی معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با همکاری دفتر صنایع غذا و دارو تدوین شد.
بر اساس برنامه راهبردی نان صنعتی با اهدافی همچون افزایش سرانه نان صنعتی کشور در راستای بهبود سلامت جامعه ، رشد تولید با استفاده از ظرفیتهای خالی نان صنعتی کشور، رشد صادرات محصولات نان صنعتی با ارزش افزوده بالا و تقویت زنجیره ارزش صنعت با تاکید بر توسعه حلقه تحقیق، توسعه و بازاریابی در مسیر تحقق برنامه هفتم که قرار است تا افق ۱۴۰۷ اجرایی شود، گامی در جهت توسعه نان صنعتی در کشور است.
گزارش از زهره پرورش خبرنگار تحریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما