معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: طرح توشه به دانش آموزان سمپادی کمک میکند تا نسل بعدی فارغ التحصیلان کشور، علاوه بر برخورداری از سطح بالای علمی، از سطح فنی و تجربی لازم هم برخوردار باشند.
آقای حسین افشین در حاشیه آیین آغاز سال تحصیلی جدید در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در طرح کارتوشه میخواهیم با تلفیق تجربه و دانش؛ دانش آموزان سمپاد را به محض ورود به دانشگاه، برای آشنایی با فضای صنعت و کار با مزایایی که مشخص میکنیم در شرکتهای دانش بنیان مشغول کنیم.
وی با بیان اینکه ما در طرح کارتوشه از همان الگوی کارورزی دانشجویان رشتههای تجربی که عموما در کنار درسشان بیمارستان دارند؛ برای دانش آموزان رشتههای انسانی و ریاضی هم استفاده میکنیم گفت: این طرح به دانش آموزان سمپادی کمک میکند تا دانش شان را به عمل تبدیل کرده و تجربه کافی کسب کنند.، چون نسل بعدی فارغ التحصیلان کشور، علاوه بر برخورداری از سطح بالای علمی، از سطح فنی و تجربی لازم هم برخوردار باشند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که آیا شرکتهای دانش بنیان نیز به این وعده او تعهد دارند نیز گفت: شرکتهای دانش بنیان ما تشنه نیروی انسانی فرهیخته و نخبه هستند، مثل این میماند که اسفنجی را داخل ظرف آبی کنید همه آب را جذب میکند.
افشین افزود: ما حدود ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان داریم که در حال افزایش است و ما نیاز به نیروی انسانی توانمند داریم که هیچ جایی بهتر از این نیروی انسانی پیدا نمیکنند
وی در ادامه افزود: بنابراین مطمئن باشید استقبال از جانب شرکتهای دانش بنیان، به مراتب بیشتر از دانش آموزان خواهد بود و این طرح از پایان سال تحصیلی ۱۴۰۳ کلید میخورد.
افشین افزود: شروع سال تحصیلی را تبریک میگویم که به عنوان یک معلم وقتی اول مهر در جمع دانش آموزان یا دانشجویان هستم احساس زنده بودن میکنم و امروز خوشحالم که به نیابت از همه دانش آموزان در خدمت دانش آموزان علامه حلی ۱۰ بودم.