رئیس بیمارستان تخصصی روانپزشکی ایثار اردبیل گفت: کیفیت بالای خدمات درمانی و اسکان این بیمارستان سبب پذیرش بیمار از استانهای مختلف شده است و بیش از ۷۰ درصد مراجعه کنندگان، خارج از استان هستند.
وی افزود: این بیمارستان در سالهای بعد توسعه یافت و در سال ۸۲ به عنوان بیمارستان درجه یک از سوی وزارت بهداشت و درمان، خدمات درمانی خود را فراتر از استان ارائه کرد.
رئیس بیمارستان ایثار اردبیل ادامه داد: بیمارستان ایثار اردبیل علاوه بر جانبازان و ایثارگران، به سایر افراد نیز خدمات ارائه میدهد و مراجعه به این مرکز تخصصی درمانی برای عموم مردم آزاد است و هم اینک حدود ۱۶۰ بیمار از استانهای دور و نزدیک در بیمارستان ایثار اردبیل بستری هستند.
بایرامی تصریح کرد: تعدد پزشکان متخصص و فوق تخصص، داروخانه، کتابخانه، کیفیت مناسب غذا، درمان و محیط عاری از سر و صدا از ویژگیهای بیمارستان ایثار اردبیل است و این مرکز درمانی، یکی از ۱۱ بیمارستان ایثار دارای امتیازات لازم برای درمان اعصاب و روان در کشور است.
وی افزود: نظیر این بیمارستان، سه مورد در تهران و بقیه در تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد دایر است و آب و هوای سالم و عاری از آلودگی اردبیل نیز بر امتیازات بیمارستان ایثار این استان افزوده و توجه جانبازان و ایثارگران و دیگر بیماران اعصاب و روان را جلب کرده است.
رئیس بیمارستان تخصصی روانپزشکی ایثار اردبیل گفت: از دوردستترین و جنوبیترین استانهای کشور نیز در این مرکز درمانی پذیرش داشته داریم و هم اینک این بیمارستان با چهار بخش فعالیت میکند و قصد داریم بخش دیگری به آن اضافه کنیم.
بایرامی ادامه داد: سه اتاق غذاخوری نیز با اعتبارات استانی در حال احداث است و تا یک ماه دیگر برای افتتاح آماده خواهد شد.
وی اظهار کرد: بیمارستان ایثار اردبیل با اغلب بیمهها طرف قرارداد است و از جانبازان و ایثارگران که بیمه پایه و تکمیلی دارند وجهی دریافت نمیشود و هزینه آنها را شرکتهای بیمه پرداخت میکنند و از مراجعه کنندگان و افراد عادی فرانشیز دریافت میشود.
رئیس بیمارستان روانپزشکی ایثار اردبیل یادگاران هشت سال دفاع مقدس را گوهرهای تابنده و ارزشمندی دانست که شایسته احترام و توجه کامل هستند و گفت: در بیمارستان اعصاب و روان ایثار اردبیل از هر امکان و فرصتی برای خدمت به جامعه هدف استفاده میکنیم.