فناوران یک شرکت دانش بنیان در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی دستگاه نوار قلب همراه تولید کنند.
حسین حسینی نژاد مدیر عامل شرکت دانش بنیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: دستگاه نوار قلب همراه یا خانگی با طراحی کوچک، سبک و ارزان میتواند به محض احساس یک عارضه قلبی به شما کمک کند تا نوار قلب خود را با کمک این دستگاه و گوشی هوشمند بگیرد.
وی افزود: نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام ECG اولین گام برای تشخیص بیماریهای قلبی است.بسیاری از بیماران با شکایت از عارضههای مانند تپش قلب، تنگی نفس، سرگیجه و درد قفس سینه به متخصص قلب مراجعه میکنند، ولی نوار قلب گرفته شده از آنها در مطب کاملا طبیعی بوده و هیچ بیماری خاصی را نشان نمیدهد. در حالی که اگر نوار قلب در زمان عارضه گرفته شده بود، ارزش تشخیصی آن به مراتب بیشتر است.
حسینی نژاد در ادامه تاکید کرد: دستگاه نوار قلب خانگی این خلا را پر کرده است به طوری که دستگاه نوار قلب انگشتی طراحی شده کوچک، سبک و ارزان بوده و هر فردی میتواند یکی از آنها را در جیب خود داشته باشد. به محض احساس یک عارضه قلبی به راحتی میتواند نوار قلب خود را با کمک این دستگاه و گوشی هوشمند بگیرد.
دانیال کاتوزیان مدیر فنی شرکت دانش بنیان نیز گفت: برای گرفتن نوار قلب لازم است ابتدا نرم افزار نصب شود و سپس انگشتان خود را روی حسگرهای دستگاه قرار داده و یک دقیقه و نیم صبر کنید؛ نوار قلب به شکل خودکار در گوشی ذخیره شده و در مراجعه بعدی به پزشک میتوانید آن را نشان دهید.
پوریا جوادی مدیر فروش این شرکت دانش بنیان نیز با اشاره به این که دستگاه به صورت کامل قابل رقابت با نمونه خارجی است، گفت: کشورهای آلمان، امریکا و چین پیشرو در طراحی و ساخت دستگاه هستند و محصول فناورانه ایرانی با یک سوم قیمت نسبت به نمونه خارجی طراحی و تولید شده است.