پنجمین جشتناره ترشی و شوری شهر سامن با هدف جذب گردشگر و معرفی محصولات تولید شده در این منطقه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ در ناحیه صنعتی سامن ۱۰۰ واحد تولیدی با اشتغالزایی ۲ هزار نفر سالانه بیش از ۳۰ هزار تن انواع ترشی و شوریجات از جمله خیارشور، ترشی کلم و کلم شور، سیر ترشی صدفی و کاراملی، انواع زیتون و فلفل و دیگر محصولات را تولید می کنند.
بر اساس آمارها ۵۰ درصد ترشی جات و شوریجات کشور در سامن ملایر تولید می شود و از این رو شهر سامن به عنوان قطب تولید این محصول در کشور نیز شناخته می شود.
این جشنواره فرصتی بود تا هم وطنان از سراسر ایران در آن حضور داشته باشند.