با وجود مکلف شدن مدیران مدارس در تامین سرویس دانش آموزان، همچنان مدیران درباره چگونگی اجرای آن ابهام دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ فرماندار ساوه گفت: با همکاری و تعامل نزدیک مدیران، سرویس دانش آموزان تسهیل میشود.
الیاسی افزود: بر اساس مصوبه اخیر هیئت وزیران، علاوه بر استفاده از ظرفیت شرکتهای موجود در صورت ضرورت مدیران مدارس میتوانند نسبت به انعقاد قرارداد با شرکتهای حمل و نقل اقدام نمایند.
به گفته الیاسی مدیران مدارس به عنوان حلقهی مفقودهی طرح سازماندهی سرویس دانش آموزان میتوانند آرامش خاطر اولیا و دانش آموزان را جلب نمایند. بر این اساس، پیمانکاران و رانندگان زیر مجموعهی آنان که با مدیران مدارس انعقاد به عقد قرارداد شده، موطف به ثبت نام در سامانه سپند تا پایان آذرماه سال جاری هستند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز گفت: حدود ۲۰۵ مدرسه شهری در ساوه وجود دارد که نیاز به ظرفیت سازی برای قریب به ۱۶ هزار دانش آموز دارد.
قربانی افزود: علیرغم اینکه تا پیش از این، وظیفهای برای آموزش و پرورش تعریف نشده بود، اما اینک همهی مدیران در کنار انجمنهای اولیا و مربیان، موظف به همکاری در این طرح هستند.
سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر نیز گفت: تاکنون حدود ۷هزار و ۵۰۰ نفر در سامانهی سپند ثبت نام کرده اند که با ۸ شرکت پیمانکار برای رفت و آمد دانش آموزان ساوجی، تعیین شده است.
شریف حسینی افزود: بر اساس نرخ نامهی مصوب شورای شهر، قیمت تاکسی ۸۰۰ هزار تومان، خودروهای عمومی که شامل مینی بوس میشود. ابن قیمت پایه ۴۵۰هزار تومان است که برای اتوبوس نیز ماهیانه ۳۶۵ هزار تومان تعیین شده است، که برای مازاد آن تا دو کیلومتر از منزل. افزایش هزینه در بر دارد.
گفتنی ست با وجود پیش بینی تمهیدات لازم در این زمینه، اما همچنان مدیران و اولیا از نحوهی اجرای ابن شیوه نامه اطلاع دقیقی ندارند.