دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان گفت: مطالبه گری صیانت از حقوق عامه، مبارزه با فساد و برخورد با ترک فعل مدیران ناکارآمد با جدیت پیگیری میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر خلفیان در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف استان و جمعی از روسای و اعضای مجتمعهای شورای حل اختلاف اهواز و شعب تخصصی ویژه عشایر ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند شورای حل اختلاف در حل و فصل پروندههای مهم، افزود: بی شک شورای حل اختلاف با اقدامات مثبت خود در حل منازعات و دعاوی مردم موثر بوده است.
وی با بیان اینکه خدمتی که اعضای شوراهای حل اختلاف ارائه میدهند ریشهای است و از ریشه صلح و سازش را بین مردم برقرار و کدورتها و کینهها را از بین برده و برادری، برابری و محبت را نهادینه و به امنیت و آرامش استان کمک میکنند، ادامه داد: امروز شوراهای حل اختلاف جایگاهی واقعی خود را پیدا کرده است و علما، بزرگان، ریش سفیدان و سران طوایف باید بیش از گذشته در این زمینه ما را یاری کنند تا بتوانیم فرهنگ حسنه صلح و سازش را بیش از پیش در جامعه نهادینه کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان نوکری و خدمت به مردم را افتخاری بزرگ و ارزشمند دانست و افزود: مردم تکیه گاه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند و مردم این استان، مردمانی ولایی، شهید پرور، فهیم، صبور، قانع و لایق خدمات بزرگ و ارزندهی هستند و بنده نیز برای جهاد و خدمت شبانه روزی به مردم خوزستان تلاش میکنم.
رئیس توسعه حل اختلاف استان، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، شورای حل اختلاف جهت کاهش ورودی پرونده به دادسرا و همچنین پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و سنتهای غلط را یک ظرفیت مناسب عنوان کرد و گفت: شورای حل اختلاف بعنوان یک نهاد با مشارکت مردمی، اقدامات و فعالیتهای بسیار ارزندهی جهت حل و فصل دعاوی و اختلافات بین مردم داشته و همواره در روند گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه نقش بی بدیلی ایفا میکند.
حجت الاسلام امانت بهبهانی افزود: صلح و سازش اهمیت بسیاری در زندگی فردی و اجتماعی انسانها دارد و در دعاوی نیز، این اصول به عنوان راهحلهای مؤثری برای حل و فصل اختلافات قلمداد میشوند. در سال ۱۴۰۲ با تلاش و همت جهادی اعضای شعب ویژه عشایر، صلح یاران، ستاد صبر، کارگروه مشترک شورای حل اختلاف و زندان، بزرگان و سران اقوام تعداد پروندههای مهم و محکومین به قصاص بیش از ۲۳۵ فقره با صلح و سازش مختومه و در ۶ ماهه اول امسال حدود ۱۰۰فقره از این پروندهها منتهی به صلح و سازش شده اند.
در این دیدار تعدادی از حاضرین، به بیان دیدگاه ها، پیشنهادات و نظرات خود پیرامون تحقق برنامههای دستگاه قضایی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی پرداختند.